Banner 980x90

Augstas kvalitātes paklāji – ieskaties Berendsen.lv

Ja jau sen domājat par to, kā uzlabot darba apstākļus un vizuālo noformējumu savā darba vietā, tad ir laiks iepazīties ar A/S "Berendsen Tekstila Serviss" (EPS) pakalpojumiem. To vidū viens no pieprasītākajiem pakalpojumiem ir paklāju noma, ko izmanto gan firmas, gan privātpersonas Rīgā un citviet Latvijā.

Ja jau sen vēlaties savā birojā ieviest pozitīvas pārmaiņas un pārsteigt darbiniekus un uzņēmuma viesus, tad jauns paklājs vai vairāki paklāji būs pārmaiņas, pret kurām nebūs neviena vienaldzīgā.

Berendsen.lv paklāju nomas serviss piedāvā dažādu veidu paklājus:
- neilona un kokvilnas maināmos paklājus. Šajā gadījumā Jūs varēsit izvēlieties piemērotākā izmēra paklāju savām darba telpām;
- Logo paklāji būs mūsdienīgi, stilīgi un praktiski paklāji, kurus varat pasūtīt ar sava uzņēmuma zīmolu, dažādiem uzrakstiem un attēliem. Tātad – arī paklājus ir iespējams maksimāli personalizēt;
- komforta paklājus, kas kalpos papildus drošības nolūkam. Ja Jums rūp darba vides apstākļi, tad kopā ar šiem paklājiem Jums ir visas iespējas darbā uzlabot drošību;
- rupjo gružu savākšanai būs noderīgi skeiperi, kas īpaši ir aktuāli rudens un ziemas sezonās;
- ja gaidāms kāds svinīgs vai saviesīgs pasākums, tad sarkanais paklājs būs tieši tas, kas jums vajadzīgs;
- lai padarītu darba vidi stilīgu, vispareizākā izvēle būs dizaina un krāsainie paklāji, kas pieejami dažādos toņos un krāsu gammās.

Tādēļ, ja meklējat, kur pieejami mūsdienīgi un funkcionāli paklāji Rīgā, jāņem vērā, ka A/S "Berendsen Tekstila Serviss" piedāvā maināmos paklājus, to nomu un servisu. Tas viss ir lielisks risinājums, lai samazinātu kopējās telpu uzkopšanas izmaksas. Protams, tā ir arī iespēja, kā uzturēt kārtībā savu darba vidi un uzlabot pašreizējos darba apstākļus.

Ielūkojieties Berendsen.lv mājaslapā un izvēlieties tādu paklāju, kādu jau sen sapņo redzēt savā birojā darbinieki. Atcerieties, ka A/S "Berendsen Tekstila Serviss" komanda rūpēsies par to, lai nomas paklāji vienmēr būtu tīri un sniegtu maksimāla komforta sajūtu. Tas viss tiks panākts, ja noslēgsit līgumu ar kompāniju jau tagad!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)