Banner 980x90

BK "Saldus" dodas izbraukuma spēlē uz Jēkabpili

Sestdien, 1.februārī, plkst.18.00 "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē atkal tiksies BK "Jēkabpils" un BK "Saldus" komandas. Šī būs jau trešā abu komandu savstarpējā cīņa, līdz šim Saldus basketbolisti jau divreiz ir piekāpušies BK "Jēkabpils" komandai, taču

Pirmo maču pret BK "Jēkabpils" Saldus komanda aizvadīja izbraukumā, ar graujošu rezultātu 91:71 zaudējot jēkabpiliešiem. Otrā savstarpējā duelēšanās notika tikai ar divu dienu starpību, bet arī tajā uzvaru atkārtoti guva BK "Jēkabpils" (81:71). Tādējādi līdz šim pārliecinoši pierādījies jēkabpiliešu pārsvars, kuru, iespējams, izdosies mazināt sestdienas spēlē.

BK "Saldus" LBL šogad startē pirmo sezonu, taču ik pa laikam pārsteidz savus atbalstītājus ar uzvarām pret vērā ņemamiem konkurentiem – tabulā augstāk esošām komandām, tostarp pret BK "Valmiera" (71:64) un BK "Liepāja/Triobet" (67:60). Taču iespējams, ka saldenieku veiksmes faktors ir skatītāju atbalsts, jo šīs uzvaras gūtas tieši mājas spēlēs. BK "Saldus" janvārī ir aizvadījis četru zaudējumu sēriju, ko noslēdza pēdējā spēle 29.janvārī mājās pret BK "Jelgava" (89:84), komanda LBL pamatturnīra tabulā šobrīd ieņem astoto vietu.

Savukārt BK "Jēkabpils" šobrīd atrodas pārmaiņu virpulī, jo komandai ir jauni treneri un visai komandai vēl ir jāsastrādājas un jāatrod "kopīga valoda", lai sasniegtu visiem klubā esošajiem vēlamo rezultātu sezonas beigās – medaļu. Galvenā trenera Igora Miglinieka un trenera asistenta Edmunda Valeiko vadībā BK "Jēkabpils" šonedēļ saspringtā mačā piekāpās BK "Liepāja/Triobet" pie rezultāta (77:81). Turnīra tabulā ar 15 uzvarām no kopumā 23 aizvadītajām spēlēm, jēkabpilieši ieņem ceturto vietu.

Tādējādi šīs izmaiņas, kas skārušas jēkabpiliešu komandu, iespējams, ietekmēs arī sestdienas spēli un Saldus komanda to varēs izmantot savā labā.

rezultāts var būt arī labvēlīgs Saldus komandai,.

LBL čempionāta kopvērtējuma līdere ar sešām uzvarām visās līdz šim aizvadītajās spēlēs ir "VEF Rīga", bet otro vietu ar 12 uzvarām 13 spēlēs ieņem "Ventspils" komanda, kurai ar 16 uzvarām 22 cīņās seko "Valmiera".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)