Banner 980x90

Brocēnos krīzes centrā nogādā uz ielas atrastu nepieskatītu sešgadnieci

Rīga, 17.maijs, LETA. Pagājušās nedēļas beigās likumsargiem Brocēnos nācies nogādāt krīzes centrā kādu nepieskatītu sešus gadus vecu meiteni, kuru vietējā iedzīvotāja pamanījusi uz ielas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

10.maija vakarā ap plkst.23.30 VP saņemta informācija, ka Brocēnos uz ielas atrodas nepieskatīts bērns. Kāda iedzīvotāja no balkona redzējusi manāmi iereibušu sievieti, kura lamā savu meitu. Izejot ārā pie meitenes, viņa prasījusi, kur bērns dzīvo. Meitene bijusi ļoti komunikabla un arī norādīja uz savu māju, taču tur neviens durvis vaļā nav vēris.

Atgriežoties notikuma vietā, meitenes māte jau bija aizgājusi, un sieviete nolēma zvanīt VP.

"Likumsargi ieradās notikuma vietā un devās uz meitenes dzīvesvietu, kur durvis atvēra sievietes paziņas. Vēlāk uz dzīvesvietu atnāca arī bērna mamma, ar kuru nebija iespējams komunicēt, tāpat viņai bija grūtības nostāvēt kājās. Tika pieņemts lēmums bērnu nogādāt krīzes centrā," notikušo aprakstīja policijas pārstāve.

Meitenīte nodota krīzes centra darbinieku rokās. Šeršņova klāstīja, ka meitenīte nebija nobijusies, bija ļoti komunikabla gan komunikācijā ar Valsts policiju, gan ar sievieti, kura izsauca likumsargus. Tāpat, nonākot krīžu centrā, meitenīte ļoti priecājās, kad ieraudzīja rotaļlietas, ar kurām varēs spēlēties.

Meitenes mamma iepriekš nekad nav nonākusi policijas redzeslokā. Sievietei noformēts protokols par bērna aprūpes pienākumu nepildīšanu. Pašlaik protokols ir nosūtīts Brocēnu novada administratīvajai komisijai lēmuma pieņemšanai. Tāpat par notikušo ir informēta bāriņtiesa, kura ir tiesīga lemt par tālākām darbībām, kas skar ģimeni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)