Banner 980x90

Commodus apkures veikals Saldū – profesionālākā izvēle

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mājokļa apsilde ir ārkārtīgi sarežģīts un komplicēts jautājums, jo apkures veidu parasti izvēlas visam mājokļa pastāvēšanas laikam. Šī lēmuma pieņemšanas laikā jāpārdomā gan pieļaujamo budžetu, gan ikdienas uzturēšanas izmaksas, mobilitāti, apkopes nepieciešamību un biežumu, apkures veidu analīzi un izmaksas, tāpat kā vēl daudzus citus ikdienā būtiskus jautājumus.

Mūsdienās visa nepieciešamā informācija atrodama interneta vietnēs un lielākajos veikalos Rīgā ar plašāko izvēli. Bet ko darīt, ja produktu klātienē vēlas apskatīt pircēji arī ārpus Rīgas, piemēram, Saldū?

Commodus ir drošākā izvēle
Profesionāls apkures veikals Saldū? Jā, tas ir iespējams! Arī Saldus iedzīvotājiem Apvedceļā 15 pieejami pasaules apkures vadošie katlu un kondicionēšanas sistēmu ražotāji. Uzņēmuma iesaisti nozarē un tā spēku apliecina tas, ka notiek ne tikai pārdošanas darbs, bet arī iesaiste ražošanas procesā, tādējādi pārstāvot savus klientus un viņu intereses.

Commodus piedāvā visdažādākos katlus, kas apvieno lielisku kvalitāti, augsta līmeņa tehnisko izpildījumu un jaunākos tehnoloģiskos risinājumus. Commodus strādā profesionāļi, kas šo sfēru pārzina sīkākajās niansēs, palīdzēs izvēlēties piemērotāko iekārtu. Piedāvājumā ir arī mūsdienīgākie kondicionieri, kas nav vien sezonāls pirkums, bet arī ieguldījums ziemai – jo arī ar kondicionieri iespējams gaisu sasildīt, padarot vidi komfortablāku un ērtāku. 

Kurināmo apkures katlu klasika 
Nepareizi pieņemts lēmums var maksāt ļoti dārgi, jo tirgus ir ārkārtīgi pārsātināts ar apkures katliem, sistēmām, kas strādā ar tik dažādiem enerģijas avotiem – gāzi, elektrību vai atjaunojamiem dabas resursiem. Commodus piedāvājumā ir dažādas apkures sistēmas – malkas, granulu un kombinētie katli, siltumsūkņi, kondicionēšanas sistēmas. 

Commodus palīdzēs saprast, kas būs piemērotākais jūsu mājoklim, ņemot vērā budžetu, kurināmā veidu un nākotnes perspektīvas. Tas ir ilgtermiņa ieguldījums, tāpēc ļoti svarīgi lēmumu nesasteigt un gūt pārliecību par savu izvēli. Malkas katlos kā kurināmo var izmantot granulas, briketes vai ogles. Granulu katlā jāizmanto granulas, savukārt kombinētajā katlā var izmantot jebkuru no kurināmā veidiem. Tieši apkures veids ir viens no pamatizvēles kritērijiem. 

Ilgtermiņa energoefektīvs risinājums –  siltumsūknis
Izvēloties siltumsūkni, iespējams apkurināt māju videi draudzīgi un ekonomiski izdevīgi vienlaicīgi, jo šis  ir viens no modernākajiem alternatīvākajiem risinājumiem mājokļa apsildei. Lielākais pluss ir dabas piedāvāto resursu izmantošana un ekoloģiskums. Siltumsūkņu pozitīvais aspekts ir to uzturēšanas izmaksas, kas ir minimālas. Lielākās investīcijas nepieciešamas uzstādīšanas laikā.  

Siltumsūkņi ir dažādu veidu, lai spētu apmierināt ikviena vajadzības un vēlmes. Ir trīs veidu siltumsūkņi: 
• gaiss–gaiss, kas ir vienkāršākais. Tā princips ir līdzīgs kondicioniera darbībai, un to izmanto gan siltajos, gan aukstajos mēnešos.  Kondicionieri ieteicams izmantot, ja āra temperatūra ir līdz mīnus 5 grādiem pēc Celsija, savukārt gaiss–gaiss sūkni var izmantot līdz pat -25 grādiem; 
• gaiss–ūdens sūknis palīdzēs ātri uzsildīt mājokli un nodrošinās automatizāciju. Parasti gaiss–ūdens sūkni izmanto dzīvokļos, vasarnīcās, mazās mājās. Iekārtas pievienotā vērtība ir tās klusā darbība un arī gaisa attīrīšanas funkcija. Sūknis attīra gaisu no putekļiem un baktērijām, jo tajā iebūvēti filtri; 
• zemes siltumsūkņi. Šis sūknis ir spējīgs nodrošināt ar siltumu arī -25 grādos un kā jaunākās paaudzes izgudrojums rada patīkamu un omulīgu siltumu. Sūknis ir apvienojams un papildināms ar iebūvētu karstā ūdens sildītāju un akumulācijas ūdens tvertni, kā arī sūkni cirkulācijai. Tāpat tas piedāvā arī klimata kontroles sistēmu. 

Commodus profesionāļi palīdzēs ikvienam!
Domāt par apkures sistēmām noteikti jāsāk jau tagad! Ielūkojies mājaslapā un iepazīsties ar detalizētu un sīku informāciju, kā arī rodi atbildes uz ikvienu sev interesējošu jautājumu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)