Banner 980x90

Daļu Kurzemes pārklājusi vairākus centimetrus bieza sniega sega

Rīga, 26.marts, LETA. Otrdienas priekšpusdienā daļu Kurzemes pārklājusi vairākus centimetrus bieza sniega kārta, liecina meteoroloģiskā informācija.

Visvairāk snidzis Kurzemes centrālajā un dienvidu daļā, tai skaitā Kuldīgā, Skrundā un Saldū. Saskaņā ar provizorisku informāciju Kuldīgā uzsniguši vairāk nekā pieci centimetri sniega.

Vietām visos Latvijas reģionos turpina snigt, visstiprāk - valsts dienvidrietumu daļā, kur Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs izsludinājis dzeltenās krāsas brīdinājumu par gaidāmiem sešiem centimetriem sniega.

Ceļi vietām apsniguši un slidini, sliktākie braukšanas apstākļi ir Kurzemes centrālajos un dienvidu novados, liecina "Latvijas Valsts ceļi" informācija.

Stipra snigšana vietām valstī gaidāma līdz otrdienas vakaram, prognozē sinoptiķi. Iespējams, dienas otrajā pusē visvairāk snigs valsts dienvidos, un atsevišķi gubu mākoņi stipru snigšanu izraisīs arī citviet Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)