Banner 980x90

Dāvanu kartes no DavanuServiss.lv – oriģināli un izdevīgi

Vai jau ilgi meklējat atbilstošu dāvanu gaidāmajiem svētkiem vai pasākumam? Varbūt vēlaties mīļoto iepriecināt ar neaizmirstamu dāvanu? Iegādājieties par īpašām cenām dažādu apmēru dāvanu kartes interneta veikalā, kā arī DavanuServiss.lv stendos tirdzniecības centros "Rīga Plaza" un "Spice".

DavanuServiss.lv saviem klientiem piedāvā plašu dāvanu klāstu dažādām gaumēm –  atrodiet interesantas dāvanas un dāvanu kartes sev, saviem draugiem un mīļajiem cilvēkiem. 

DavanuServiss.lv interneta veikals piedāvā dāvanu kartes gan atraktīviem un aizraujošiem piedzīvojumiem, gan mierīgas un romantiskas dāvanas 
- Jāuzsver, ka DavanuServiss.lv piedāvā dāvanu kartes 10–100 eiro vērtībā.
- Ņemiet vērā, ka dāvanu kartes ir derīgas 12 mēnešus. 
- Termiņa laikā dāvanu kartes saņēmējam jāizvēlas jebkura dāvana no kompānijas mājaslapas saņemtās dāvanu kartes apmērā.
- Viena pasūtījuma laikā Jūs varat izvēlēties vairākas dāvanu kartes. Ja izvēlēto dāvanu karšu summa pārsniedz dāvanu kartes vērtību, tad starpību ir iespējams ērti piemaksāt.
- Jāuzsver, ka, mainot dāvanu karti pret konkrētu pakalpojumu, derīguma termiņš nemainās! Atcerieties, ka izvēlētās dāvanu kartes nominālvērtība jāiztērē vienā apmeklējuma reizē.

Interneta veikalā DavanuServiss.lv atradīsit neskaitāmas idejas dažādiem pārsteigumiem – iegādājieties vēlamo dāvanu karti jau tūlīt!
- Online veikalā DavanuServiss.lv izvēlieties atbilstošo dāvanu, nospiediet pogu "Pievienot grozam", tad pirkumu grozā spiediet "Tālāk" un aizpildiet pasūtījuma apstiprināšanai nepieciešamo informāciju.
- Kad esat pabeidzis pasūtījumu, Jūs varat saņemt savu dāvanu karti Jums ērtākajā veidā – DavanuServiss.lv birojā (Brīvības gatve 197, korpuss 36A, Rīga. Darba darbdienās no pulksten 9 līdz 18). Pasūtījums būs gatavs nekavējoties.
- Jūsu ērtībām ir pieejama arī elektroniskā eDāvana jeb elektroniskā dāvanu karte, kas tiks nosūtīta uz Jūsu e-pasta adresi PDF formātā. Jūs to varat pasūtīt, izprintēt, un dāvana būs Jūsu īpašumā nekavējoties.

DavanuServiss.lv ir pieejams arī lielveikalos "Rīga Plaza" un "Spice" – saņemiet izvēlēto dāvanu 2 minūšu laikā pēc apmaksas saņemšanas. Pieejami arī kurjera pakalpojumi. 

Uzziniet vairāk par visiem dāvanu piedāvājumiem un veidiem DavanuServiss.lv mājaslapā. Ieprieciniet savus mīļos gan svētkos, gan ikdienā ar DavanuServiss.lv oriģinālajām dāvanu kartēm. Jāuzsver, ka dāvanu kartes no DavanuServiss.lv ir oriģināls veids, kā iepriecināt savus mīļos, radus, draugus un kolēģus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)