Banner 980x90

Delikāta informācija jaunā informatīvajā portālā – dzīves pieredze, ar ko nākas saskarties ikvienam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Dažkārt ir pārāk smagi, lai par to runātu, taču, dzīves gājumu ejot, šāda dzīves pieredze ir jāpiedzīvo ikvienam. Sabiedrībā par to nav pieņemts izteikties skaļi, kā arī līdz šim tam nav bijusi atvēlēta piemērota vieta publiskajā telpā. 
Portāls Memorial Services ir atvēris interaktīvu kanālu, kur var netraucēti un atklāti komunicēt par šo delikāto tēmu – tuvinieka zaudējumu. Portāls skar arī tādas dzīves jomas kā ģimenes tradīcijas, kultūras un ētikas jautājumus, kā arī cilvēktiesības un juridiskās normas, piedāvā visus pakalpojumu veidus atbilstoši mūsdienīgām patērētāju prasībām civilizētā sabiedrībā.
 
Kas ir portāls Memorial Services?
Portāls Memorial Services ir mūsdienīgs informācijas kanāls, ko var izmatot ikviens, kurš saskāries ar tādu notikumu kā tuvinieka zaudējums – portālā apkopoti visi apbedīšanas pakalpojumu un kapu labiekārtošanas pakalpojumu sniedzēji Latvijā, kā arī citi pakalpojumi un preces, kas saistīti ar memoriālo sfēru.
 
Kādam nolūkam domāts portāls Memorial Services?
Portālā Memorial Services ir apkopota visa nozare kopumā – sākot no apbedīšanas pakalpojumu sniedzējiem, precēm un beidzot ar juridiskajiem vai kapu labiekārtošanas jautājumiem, kā arī ikviens var ērti un pārskatāmi iegūt informāciju par citiem ar šo notikumu saistītiem pakalpojumiem. Katrs, kurš saskāries ar šo notikumu, var atrast atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem, iepazīties ar aktualitātēm un likumdošanu saistībā ar šo sfēru. 
 
Portāls Memorial Services ir izveidots tādēļ, lai cilvēki varētu iepazīties ar šīs sfēras piedāvājumiem, jo dažkārt cilvēki pat nestādās priekšā – cik plašs pakalpojumu klāsts viņiem ir nepieciešams, kā arī nezina šo pakalpojumu vai preču cenas un nesaprot, kā noteikt to kvalitāti. Interaktīvais kanāls Memorial Services ir izveidots cilvēku ērtībām, lai visu nepieciešamo varētu uzzināt vienuviet – piemērotā un sistemātiskā vidē, kur ir pieejami gan pakalpojumu sniedzēji, gan apskatāmas attiecīgās preces vienotā katalogā, gan publicēti praktiski padomi un speciālistu ieteikumi, kā arī ir iespēja apmainīties ar viedokļiem un pieredzi sociālajos tīklos Memorial Services  Facebook lapā.

Portāla Memorial Services galvenais mērķis ir atvieglot nepieciešamos soļus tādā grūtā dzīves brīdī kā tuvinieka zaudējums, kā arī ietaupīt cilvēku laika un materiālos resursus. Mūsdienās, kad ejam vienā solī ar jaunākajām tehnoloģiju tendencēm, šķiet pilnīgi dabīgi, ka katrai precei vai pakalpojumam ir noteikta vieta digitālajā pasaulē, kurā lietotāji var uzzināt vairāk un izvērtēt piedāvājuma atbilstību savām iespējām, salīdzināt aktuālos piedāvājumus, apskatīt tos katalogā, papētīt, kurš piedāvājums atrodams tuvāk uz kartes, kā arī izlasīt aprakstošo informāciju un iepazīties ar citu cilvēku atsauksmēm. 
 
Kā var lietot portālu Memorial Services?
Pat tad, ja cilvēku nav skāris tāds notikums kā tuvinieka zaudējums, portālā ir iespējams iegūt noderīgu informāciju par ievērojamiem sakrālajiem objektiem Latvijā. Tiek publicēta aktuālā informācija par dažādu notikumu norises laikiem, piemēram, par Kapu svētkiem dažādās Latvijas kapsētās vai par reliģiska satura svētkiem Aglonā. 
 
Portālā darbojas interaktīva apbedīto personu meklēšanas iespēja – cilvēki var meklēt apbedītas personas visos Latvijas kapos. Visiem objektiem ir iestrādāta ērta navigācijas sistēma, kā nokļūt līdz noteiktam objektam no savas atrašanās vietas.

Ir svarīgi, ka saistībā tieši ar sēru gadījumu, nepieciešamās preces var pasūtīt, neizejot no mājām, turklāt ar piegādi uz jebkuru vietu Latvijā – portālā Memorial Services to var izdarīt bez starpniekiem. Piemēram, tādā preču grupā kā sēru floristika. Situācija, ar kuru var saskarties itin bieži, – bēres notiek kādā mazā pilsētiņā tālu no Rīgas, bet pavadītāji ierodas no vairākām pilsētām, turklāt nav ērti vai praktiski bēru vainagu "stiept" sabiedriskajā transportā vai braukt kaut kur tam pakaļ, lai nogādātu atvadu brīdī saviem spēkiem līdz ceremonijas norises vietai. Vai, piemēram, citā gadījumā – bijušais darba kolektīvs vēlas nolikt sēru pušķi, bet nevar ierasties uz atvadu ceremoniju. Situācijas ir dažādas, taču, pateicoties portāla piedāvātajām iespējām, visu var izdarīt bez liekiem uztraukumiem, turklāt neizejot no mājām – datorā, planšetē, mobilajā telefonā. 

Mēdz notikt tā, ka traģisks notikums pārsteidz nesagatavotus pat visstiprākos cilvēkus, un viņi nespēj tikt pāri zaudējuma sāpēm. Arī tā ir Memorial Services specifika – portālā pieejama psiholoģiskā palīdzība. Portālā ir iespēja sazināties tiešsaitē ar pieredzējušiem speciālistiem visā Latvijā. Turklāt arī šos jautājumus var risināt privāti savā datorā sev ērtā vietā un laikā, atrodot speciālistu savā apkārtnē vai izvēloties pēc citiem kritērijiem.
 
Kā atrast nepieciešamo informāciju?
Memorial Services sniedz palīdzīgu roku, lai atbalstītu un konsultētu cilvēkus, kuriem tas nepieciešams. Portāls Latvijā darbojas otro gadu un ar gandarījumu var lepoties, ka arvien vairāk ģimeņu ir vērsušās portālā pēc palīdzības – to ir saņēmuši cilvēki, kam tā ir bijusi patiesi nepieciešama. Portālā darbojas diennakts atbalsta līnija +371 67675167, kur var piezvanīt par jebkuru no neskaidrajiem jautājumiem. 

Sekojiet līdzi aktuālajai informācijai portāla jaunumu sadaļā un Memorial Services Facebook lapā
Publicitātes fotoPublicitātes foto
Sadarbība ar portālu, lai  sniegtu savu atbalstu cilvēkiem 
Portāls aicina speciālistus saistībā ar dažādām pakalpojumu grupām šajā sfērā publicēt savu viedokli, informēt sabiedrību par dažādiem jautājumiem. Katram reģistrētam pakalpojumu sniedzējam ir savs privāts "kabinets" portālā, šajā vietnē pakalpojumu sniedzējs var viegli un ērti mainīt un papildināt informāciju, ievietot aktuālās preces un piedāvājumus, komunicēt ar klientiem tiešsaistē. Atgādinām, ka šī ir specializēta vide, kur drīkst un vajag atklāti par to runāt. Redzot aizvien pieaugošo apmeklētāju skaitu, ar gandarījumu var secināt, ka šī interaktīvā vietne ir labs atbalsts tiem, kam tas nepieciešams. 
 
Portāls Memorial Services patiesi rūpējas, lai, saskaroties ar tādiem grūtiem dzīves brīžiem, atvieglotu rūpju smagumu un zaudējuma sāpes, lai kopā ar profesionāliem pakalpojumu sniedzējiem palīdzētu cilvēkiem risināt dažādus jautājumus, kas var rasties saistībā ar tādu notikumu kā tuvinieka zaudējums. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)