Banner 980x90

Dienas horoskops 30.septembrim 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Nespēsi aizmirst par kādu cilvēku, kurš pēdējā laikā tev rādās teju sapņos. Centies savākties un nomierināties! Dod visam savu laiku!

Vērsis Ilgtermiņā tavām šīs dienas darbībām būs lielas sekas, tāpēc esi uzmanīgs gan savos darbos, gan vārdos. Ievēro detaļas!

Dvīņi Kur citi klusēs un nespēs neko pateikt, tu būsi visgaišākais un spožākais! Šī ir tava paspīdēšanas diena - izmanto to!

Vēzis Pozitīva diena! Jau dienas pirmajā pusē šķitīs, ka pamazām viss sāks izdoties, taču vakarā droši vari nodoties dažādām izklaidēm kopā ar draugiem.

Lauva Centies uz visu lūkoties no citas puses. Iespējams, ka viss nav nemaz tik melns, cik citi mālē! Ja kāds lūdz tavu palīdzību, tad neatsaki!

Jaunava Tā vietā, lai noslēgtos un izolētos, visu izdomājot un pārdomājot vienatnē, labāk pakonsultējies ar zinošākiem un pieredzējušākiem cilvēkiem. Tieši palīdzēt nespēs, bet padomu gan dos!

Svari Esi uzmanīgs ar finansēm, netērē naudu nevajadzīgām lietām! Darbā vari paspīdēt ar savu centību, citi to novērtēs!

Skorpions Ja tu kādu nedaudz apbrīno, tad neklusē, bet gan uzslavē viņu! Iespējams, ka tik pat jaukus komplimentus dzirdēsi arī pretī. Esi pozitīvs!

Strēlnieks Necel žogu ap sevi un nepretojies savām vēlmēm! Tāpat tās ar laiku mēģinās tevi uzceltajam žogam tikt pāri. Izbaudi mirkli!

Mežāzis Centies saprast, ka ne visi var būt tādi, kā tu! Tāpēc nekritizē citus, ja viņiem kaut kas nesanāk. Esi prātīgs!

Ūdensvīrs Šodien ieteicams atturēties no pārmērīgas alkohola lietošanas. Dzērumā vari sastrādāt visādas muļķības, kuras vēlāk nāksies nožēlot. Esi uzmanīgs!

Zivis Vēlēsies palīdzēt kādam draugam, bet var gadīties, ka viņam tava palīdzība nemaz nav vajadzīga. Reizēm cilvēkiem nepieciešams laiks vientulībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)