Banner 980x90

Diennakts tumšajā laikā ceļu satiksmes negadījumos cietuši pieci gājēji bez atstarotājiem

Rīga, 16.nov., LETA. Vakar ceļu satiksmes negadījumos cietuši pieci gājēji, kuri diennakts tumšajā laikā pārvietojās par ceļu bez atstarotāja, aģentūrai LETA pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Arita Rudzīte.

NMPD uzsver, ka visi pieci gājēji guvuši nopietnas traumas. NMPD aicina iedzīvotājus būt piesardzīgiem diennakts tumšajā laikā, šķērsojot ielas vai pārvietojoties pa ceļa malu.

Mediķi uzsver, ka pēc sadursmes ar automašīnu cilvēks var gūt smagas un dzīvībai bīstamas traumas vai pat iet bojā.

Lai pasargātu sevi, mediķi aicina iedzīvotājus piestiprināt pamanāmus atstarotājus, nēsāt atstarojošas vestes vai pārvietoties ar iedegtu lukturīti.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 804 izsaukumiem, no kuriem 132 bija saistīti ar traumām un negadījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)