Banner 980x90

Escape room – spriedze un azarts izteiksmīgās dekorācijās

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kādas dāvanas paliek atmiņā? Neierastas, piepildītas ar emocijām un nestandarta pieredzi. Piedzīvojums, kas ļauj uz savas ādas izbaudīt trillera atmosfēru un detektīva intelektuālo spriedzi, ir lielisks dāvanas variants visiem drosmīgajiem un piedzīvojumu kārajiem. Escape room ir viens no labākajiem atpūtas variantiem nelielai cilvēku kompānijai. Tas ir kvests, kas ļauj iejusties filmas vai grāmatas personāža lomā. Ja meklējat neierastu nodarbi, ko izmēģināt ar draugiem vai kolēģiem, šāda tipa realitātes spēle būs īstais variants!

Kas ir escape room un kurš to var spēlēt?
Kvesta noteikumi ir vienkārši – spēles dalībnieki tiek ieslēgti istabā vai dzīvoklī, un, lai tiktu ārā, viņiem ir jārisina dažādi uzdevumi un jāatrod paslēptie priekšmeti. Lai to izdarītu, būs nepieciešamas gan zināšanas, gan drosme riskēt. Escape room ir spēle uz laiku, tāpēc emocijas un adrenalīns sitīs augstu vilni. Dažos kvestos tiek izmantoti populāru filmu un grāmatu sižeti, taču parasti tas ir oriģināls piedzīvojums. Neko tamlīdzīgu Jūs nepieredzēsiet ikdienas dzīvē, tāpēc droši pasūtiet spēli
- draugu kompānijai – intelektuāls un nervus kutinošs kvests būs lieliski piemērots gan ballītes sākumam, gan aktīvajai atpūtai nedēļas nogalē;
- pārim – Escape room saasina emocijas un satuvina spēlētājus;
- korporatīvajam pasākumam – realitātes kvests ir ideāls veids, kā nostiprināt draudzīgas attiecības starp kolēģiem un veicināt komandas garu.

Plašs kvestu piedāvājums internetā
Dāvanu karšu veikalā DāvanuServiss.lv Jūs atradīsiet dažādus realitātes spēļu variantus. Ātri un ērti gan tiešsaistē, gan klātienē var pasūtīt
- detektīva tipa kvestus, kur dalībnieki var iejusties noziedznieka vai detektīva lomā;
- spriedzes spēles ar šausmu filmas elementiem;
- loģikas spēles, kur mistērijas būs jāatšķetina ar domāšanas palīdzību;
- uz ilūzijām un trikiem balstītus kvestus.

Katras spēles profilā atradīsiet detalizētu informāciju par spēles sižetu, laiku, vietu un nepieciešamo apģērbu. Pievērsiet uzmanību tam, vai ir nepieciešams veikt rezervāciju pie pakalpojuma sniedzēja un spēles dalībnieku vecuma ierobežojumiem.

Dāvanu kartes no DāvanuServiss.lv var iegādāties ne tikai veikala mājaslapā, bet arī lielākajos Rīgas tirdzniecības centros, "Valters un Rapa" grāmatnīcās un "Maxima XX" un "Maxima XXX" lielveikalos visā Latvijas teritorijā. Dāvanu kartes derīgums termiņš ir 12 mēneši, tāpēc varat neuztraukties, ka neatradīsiet laiku piedzīvojumam.

Lai izspēlētu realitātes kvestu, nav jāgaida svētki. Ienāciet davanuserviss.lv, izvēlieties interesantāko escape room variantu un dodieties spēlēt Jums ērtā dienā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)