Banner 980x90

Galdu noma – priekšnoteikums veiksmīgai svētku norisei

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Skaistai un pārdomātai pasākuma norisei nepieciešama ērti un gaumīgi iekārtota vide, tādēļ pasākuma organizatoriem jāparūpējas par galdiem, krēsliem un citu pasākumu aprīkojumu. Profesionāla galdu noma – par to parūpēsies pasākumu aprīkojuma uzņēmums "Akurāts". Lai savu laiku varētu veltīt pasākuma saturiskajai organizēšanai, uzņēmums Jums piedāvā parūpēties par vispiemērotāko galdu montāžu atbilstoši Jūsu pasākuma specifikai un norises vietai.

Daudzveidīgs galdu piedāvājums
Galdu noma ir viena no būtiskākajām izvēlēm, organizējot jebkāda veida pasākumu. Tādēļ "Akurāts" piedāvājums ir ļoti plašs: 
- apaļie galdi (tos raksturo vienkāršs un neuzkrītošs, bet patīkams dizains);
- stāvgaldi (paredzēti dzērienu, ēdienu un dažādu citu lietu atstāšanai un izvietošanai);
- garie galdi (noderēs dažādu pasākumu organizēšanai, piemēram, festivāliem, gadatirgiem). 

Ja Jums ir šaubas par īsto galdu izvēli, "Akurāta" darbinieki palīdzēs, pielāgojot pasākuma noskaņai īsto aprīkojumu.

"Akurāts" piegādās galdus Jums ērtā vietā un laikā, uzstādīs, kā arī veiks citus nepieciešamos darbus un dalīsies ar noderīgiem padomiem. Pēc pasākuma uzņēmuma darbinieki parūpēsies par ātru un profesionālu galdu demontāžu. Pirmais, kas Jums ir jādara, jāsazinās ar "Akurāts" darbiniekiem un jārezervē piedāvājums. Par tālāko parūpēsies pieredzējušie uzņēmuma darbinieki.

Kādēļ galdu noma jāveic uzņēmumā "Akurāts":
- vairāk nekā 10 gadu pieredze pasākuma aprīkojuma jomā;
- zinoši un profesionāli darbinieki;
- plašs sadarbības partneru loks;
- serviss pieejams visā Latvijā.

Ir vairāki nozīmīgi padomi, ko sniedz pasākumu aprīkojuma serviss "Akurāts", lai nodrošinātu visskaistākos pasākumus, piemēram, jāņem vērā pasākuma raksturojums (tēma, apmeklētāji, norises vieta un cita informācija), kā arī estētiskais baudījums – vai krēsli piestāv Jūsu izvēlētajiem galdiem. Ja ir šaubas par izvēli, "Akurāts" darbinieki nodrošina bezmaksas konsultāciju.

Papildus galdu nomai "Akurāts" piedāvā arī citu aprīkojuma nomu:
- bāra krēsli, banketa krēsli, kā arī klubkrēsli un piepūšamās mēbeles;
- lounge un dārza mēbeles;
- saliekamās deju grīdas;
- stikla un plastikāta teltis;
- paklāji, sienu un griestu dekorācijas;
- dekoratīvās barjeras un cits aprīkojumu veiksmīgai svētku norisei.

Individuāla pieeja un ļoti plašs piedāvājums – to visu Jums piedāvā "Akurāts". Papildus piedāvājumam, uzņēmuma mājaslapā varat iepazīties ar pasākuma gida informāciju – viss, kas būtu jāņem vērā, plānojot pasākumu, ir mājaslapā Akurats.lv. Klientu ērtībai ir iespējams aizpildīt pasūtījuma veidlapu arī mājaslapā. Sazinieties ar uzņēmuma speciālistiem, lai noskaidrotu sīkāku informāciju – galdu nomas un krēslu nomas pieejamību, citu pakalpojumu iespējas, piegādi un izmaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)