Banner 980x90

Izstrādājumi no betona. SIA "Pamats un Co"

Žogi ir būtiski ikvienam īpašumam – tā ir aizsardzība. Žogs nodrošina privātumu, aizsardzību pret zagļiem un citiem ārējiem faktoriem.

Žogi

Žogi ir būtiski ikvienam īpašumam – tā ir aizsardzība. Žogs nodrošina privātumu, aizsardzību pret zagļiem un citiem ārējiem faktoriem.

Žogi var tikt veidoti no dažādiem materiāliem. Betona žogi tiek uzskatīti par cenu ziņā demokrātiskāko variantu. Pateicoties to zemajām izmaksām un izturībai, tie ir populāri un pieejami plašā klāstā.

Betona žogi ir vislabākais variants tiem namīpašniekiem, kam nepieciešams ātri, viegli un par pieņemamu cenu nožogot savu namu. Žogi ir viegli uzstādāmi – to var paveikt paša spēkiem. Žogu izturību var pastiprināt ar metāla konstrukcijām.

Žogi no betona tiek izgatavoti saskaņā ar patentētu sausā betona tehnoloģiju. Žogu stabiņiem iespējami dažādi raksti, šķērsgriezumi, augstumi virs zemes.

Betona stabi

Betona stabi ir būtisks nožogojuma konstrukcijas elements. To izgatavošanas kvalitāte un pareiza uzstādīšana norāda uz to, cik aizsargkonstrukcija būs izturīga. Betona stabi ir drošākie nožogojuma balsti. Tie arī izdevīgi un ļoti populāri savu labo īpašību dēļ.

Betona stabi tiek izgatavoti saskaņā ar patentētu sausā betona tehnoloģiju. Betona stabi pieejami ar dažādiem rakstiem, šķērsgriezumiem, augstumiem virs zemes. Pazemes daļa tiek izgatavota 700 mm, kas atbilst vidējam grunts sasalšanas dziļumam. Žogu betona būvdetaļas – betona stabi, stabiņu 'cepures' var tikt izgatavotas pēc individuāla dizaina.

Betona pakāpieni

Betona pakāpieni tiek izgatavoti kāpņu telpām un lieveņiem. Betona pakāpieni ir īpaši piemēroti ārai, jo materiāls ir salizturīgs – tas ir būtisks rādītājs piemājas kāpņu būvniecībai. Tātad tiem nedraud izbrukumi, ko varētu radīt sals. Betona pakāpieni ir ar smilšakmenim līdzīgu, neslīdīgu virsmu.

Betona pakāpieni tiek izgatavoti saskaņā ar patentētu sausā betona tehnoloģiju. Pakāpieniem ir putekļus neveidojoša smilšakmenim līdzīga neslidena virsma, augsta salizturība (F 100), augsta nodilumizturība (0,8 g/m2).

Pakāpieni tiek gatavoti universālos veidņos, kurus var modificēt jebkurai pakāpienu ģeometrijai.

Betona puķu podi

Betona puķu podi ir izturīgi, masīvi un tie nav pakļauti temperatūras izmaiņām. Puķu podi ir būtisks dārza noformējuma elements, kas pilda ne tikai estētisku funkciju, bet arī konteinera funkciju puķu stādīšanā tilpumā. Puķu podi padara augus mobilus – tos var pārvietot, vieglāk aplaistīt un mēslot.

Puķu podi tiek izgatavoti no dažādiem materiāliem, no kuriem betons ir izturīgākais. Betona puķu podi pieejami dažādās formās – kvadrātveida, taisnstūra, apaļā. Apaļie betona puķu podi ir saliekami – apakšējais riņķis ir pamatiņš un puķu podu var papildināt ar atsevišķiem riņķiem, veidojot kompozīciju no dažāda augstuma puķu kastēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)