Banner 980x90

Jauniešiem iespēja iesaistīties projekta "Esmu brīvprātīgais Saldus novadā" aktivitātēs

Ilustratīvs foto/ Foto: Saldus24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Saldus24.lv
Saldus novada pašvaldība ir saņēmusi atbalstu projektam "Esmu brīvprātīgais Saldus novadā". Projekta ietvaros Saldus novada jauniešiem ir iespēja piedalīties apmācībās "Jauno līderu akadēmija" par brīvprātīgo darbu. Apmācības notiks divās daļās.

Kā pilsētas informācijas portāls Saldus24.lv uzzināja Saldus novada pašvaldībā, projekta mērķis ir veicināt jauniešu piederības sajūtu savai valstij un jēgpilnu piedalīšanos vietējās norisēs. Projekta laikā jaunieši uzzinās – kas ir brīvprātīgais darbs, plānos savu iespēju kļūt par brīvprātīgo un praktizēs brīvprātīgā prasmes, attīstot darba tikumu, patriotismu un dzīvei un darba tirgum nepieciešamās kompetences.

Aprīlī un maijā Saldū un pagastos plānoti ievadsemināri, kuru laikā jauniešus informēs par brīvprātīgo darbu, jauniešu brīvprātīgā darba sistēmu Saldus novadā un iespējām piedalīties apmācībās.

Ievadseminārs Saldus JIC "Šķūnis" notiks trešdien, 18.maijā  plkst.13.00. Par citiem ievadsemināriem informācija sekos.

Katram Saldus novada jaunietim (15 līdz 20 gadu vecam) ir iespēja piedalīties ievadseminārā.

Lai piedalītos ievadseminārā vai ievadsmeināru organizētu savā skolā vai pagastā – aicina pieteikties personīgi JIC "Šķūnis" vai pa tālruni 27878570.

Sīkāka informācija skolā pie direktora vietnieka audzināšanas darbā, pagastā pie pagasta jaunatnes lietu koordinatora un Saldus JIC "Šķūnis".
Jautājumu un neskaidrību gadījumā zvanīt pa tel.: 27878570, 26158508.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)