Banner 980x90

Kā Ziemassvētkos var palīdzēt interneta veikali?

Foto: 1a.lv
Foto: 1a.lv
Gada nogale, svētku laiks. Un, kā būs pamanījuši saimnieciskākie un rosīgākie cilvēki – arī ārkārtīgi darbīgs laiks, kad tik daudz ir jāpaspēj – jāuzpoš māja, jāuzcep lieliskākā piparkūku mājiņa, jāsagatavo dzejoļi, jāiepriecina bērni ar adventes kalendāriem un galu galā jāsarūpē arī vislabākās dāvanas tuvajiem un mīļajiem. 

Kā lai to visu paspēj laikā, kad dienas ir visīsākās? Un, kā par spīti, arī citi ir atlikuši iepirkšanos uz pēdējo brīdi, līdz ar to veikali ir stāvgrūdām pilni… Par laimi, mēs dzīvojam 21. gadsimtā, kad ikvienam ir pieejamas lieliskās iespējas, ko sniedz labs interneta veikals. Kā interneta veikali var palīdzēt sarūpēt vislabākos Ziemassvētkus? 

Neierobežota dāvanu izvēle pāris klikšķu attālumā
Interneta veikali ir kļuvuši par tikpat ierastu lietu kā parastie veikali, un preču klāsts tajos ir iespaidīgs. Nekādas burzmas, nekādu rindu. Izvēlies sev tīkamās preces kaut nakts vidū, norēķinies attālināti, un jau pavisam drīz pirkumi Tev tiks pievesti līdz pat durvīm – nekas vienkāršāks nemaz nav iespējams.

Kādas dāvanas izvēlēties?
Kad laika ir maz, nevar gremdēties garās pārdomās par to, ko tad lai tuvajiem un mīļajiem noliek zem eglītes. Ikviens novērtēs kvalitatīvas, pārbaudītas un ilgmūžīgas dāvanas, kas par šiem Ziemassvētkiem atgādinās vēl daudzus gadus, tādēļ piedāvājam TOP 10 populārākos pirkumus dāvanām, ko izveidojis interneta veikals 1a.lv.

1. Fitnesa rokassprādze vai sporta pulkstenis
2017. gada iecienītākais gadžets, jo kurš gan nevēlas zināt, cik soļu dienā varonīgi pieveikts, cik kaloriju sadedzināts. Tas noderēs ne tikai tiem, kuri aktīvi nodarbojas ar sportu, bet katram, kurš no jaunā gada ir apņēmies kaut ko mainīt savos ikdienas paradumos.

2. Micro-SD karte
Lai arī pirmajā brīdī var šķist nedaudz bezpersoniski, patiesībā šāda mazā dāvana paver lieliskas interpretācijas iespējas – karte ir datu nesējs, līdz ar to dāvinātājs tajā var saglabāt īpašas atmiņas, iekšējos jokus vai kādu video, kas dāvanas saņēmēju noteikti iepriecinās. Un niecīgā formāta dēļ micro-SD kartes var noformēt neticami radošos veidos – pielīmēt pie piparkūkas, ielikt rokās spēļu sniegavīram vai piestiprināt pie auskara. Iespējas ir neierobežotas, un šāda dāvana būs ne tikai praktiska, bet arī īpaša.

4. Monopols
Vecais labais vai jaunais modernais – šī spēle ir gana vienkārša, lai pat septiņgadnieks varētu pilnvērtīgi piedalīties, un gana aizraujoša, lai noturētu nomodā spēlētājus līdz vēlai naktij. Tiesa, spēle ir bēdīgi slavena ar to, ka reizēm liek dalībniekiem sanaidoties īpašumu dēļ – kā tādā ziepju operā!

5. Putekļsūcējs Karcher
Karcher zīmols ir slavens ar savām vienkāršajām, bet kvalitatīvajām precēm. Nekādu lieku greznumu vai nevajadzīgu funkciju – šāds funkcionāls rīks ātri palīdzēs tikt galā ar nobirušajām egles skujām un padarīs ikdienu vienkāršāku.

6. Tastatūra
Mūsdienās cilvēki pie datora pavada visai daudz laika, taču nez kāpēc tastatūras nav iekļuvušas populārāko dāvanu topos. Bet velti – parasta tastatūra nolietojas pāris gadu laikā, tajā uzkrājas putekļi, ēdiena atliekas (to nevar noliegt), nodilst taustiņu uzraksti. Jauna tastatūra ar kādu interesantu funkciju dāvanas saņēmēju priecēs vēl ilgi un liks atcerēties par dāvinātāju katru dienu.
Foto: 1a.lvFoto: 1a.lv


7. Hasbro Beyblade Burst Starter Pack
Šis modernais vilciņš iepriecinās bērnus no 8 gadu vecuma. Ātrums aizrauj ikvienu, un šī rotaļlieta ir viena no populārākajām spēļu mantām šajā sezonā.
Foto: 1a.lvFoto: 1a.lv
8. Baby Born interaktīvā lelle-mazulis
Baby Born ir populārākais lielo leļļu ražotājs, kas ar savām kvalitatīvajām un interesantajām mantām ir aizrāvis ne vienu vien bērnu. Lelles ir pārdomāti izstrādātas, un nāk komplektā ar dažādiem piederumiem, lai bērns varētu sākt spēlēties jau tūlīt. Šādas lelles īpaši noderīgas ir tad, ja mazulim ģimenē jāpavēsta par to, ka tiek gaidīts brālītis vai māsiņa, un attiecīgi parādītu, kā apieties ar mazuli. 

9. Portatīvais akumulators-lādētājs
Lieliska dāvana ceļotājiem. Nedaudz strāvas vienmēr noder, lai dotu viedierīcei otro elpu (un, iespējams, izkultos no kādas nepatīkamas situācijas).

10. Tējas kanna/kafijas prese
Atkarībā no tā, kas dāvanas saņēmējam garšo, kvalitatīva kafijas prese vai tējas kanna allaž noder. 

Bet tas nebūt nav viss, ko piedāvā interneta veikals (par lieliskām cenām, starp citu) – tur ir arī kafijas dzirnaviņas (pārsteidzošs fakts – daudziem tādu nav!), smaržas, Lego, puzles, mobilie tālruņi, spēļu konsoles, matu un ķermeņa kopšanas līdzekļi, austiņas, roboti, galda spēles, sadzīves tehnika, asinsspiediena mērītāji, interaktīvās rotaļlietas, USB atmiņas kartes un vēl daudz dažādu preču. Atliek vien izbrīvēt brītiņu laika, sakomplektēt savu ideālo Ziemassvētku dāvanu maisu un iepriecināt it visus – arī sevi – ar lieliskām un noderīgām dāvanām. Ielūkojies, ko Ziemassvētkos piedāvā interneta veikals 1a.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)