Banner 980x90

Kādēļ metāla durvis ir labākā izvēle arī jūsu dzīvoklim?

Lai gan šobrīd Latvijas un pasaules tirgū ir pieejamas dažādu materiālu un veidu ārdurvis dzīvoklim, tieši metāla durvis pēdējos gados kļūst arvien iecienītākas pircēju vidū. Salīdzinot ar citiem materiāliem, metāla ārdurvis raksturo virkne priekšrocību un unikālu īpašību, kas tiek augstu novērtētas. Turpinājumā tuvāk aplūkosim to, kā vienkāršāk izvēlēties dzelzs durvis savam dzīvoklim.
Metāla durvis dzīvoklim – galvenās priekšrocības
Pērkot ārdurvis privātmājām vai dzīvoklim, ir vairākas lietas, kurām jāpievērš uzmanība katrā no gadījumiem. Metāla durvīm ir priekšrocības, kas attiecas gan uz privātmājām, gan dzīvokļiem.

• Iestrādāta siltumizolācija – lai arī var šķist, ka šis aspekts ir svarīgs tikai privātmājām, tā nebūt nav. Jā, dzīvokļu ēku kāpņu telpām ir durvis, kas sniedz papildu drošību un aizsardzību no ārējās vides apstākļiem, tomēr bieži vien durvis ir vecas un nekvalitatīvas. Tā rezultātā kāpņu telpas mēdz būt aukstas, kas attiecīgi rada nepieciešamību pirkt metāla durvis, kuras neļauj aukstumam no kāpņu telpas ienākt dzīvoklī. Svarīga ir ne tikai pašu durvju, bet arī to ailes un rāmja montāžas kvalitāte.
• Laba skaņas izolācija – skaļi runājoši kaimiņi, papēžu klaudzēšana, durvju aizciršana, bērnu spiegšana un dažādas citas skaņas ir daudzdzīvokļu ēku iemītnieku ikdiena. Protams, ka neviens no mums nevēlas, lai ikdienā šādas skaņas mūs traucētu, tādēļ, mainot ārdurvis dzīvoklim, skaņas izolācijai noteikti vajadzētu būt vienam no noteicošiem izvēles faktoriem. Par laimi, pērkot MetaLux metāla durvis no Baltkrievijas, par to nebūs jāuztraucas, jo to materiāls un uzbūve ir īpaši pielāgota, lai nodrošinātu augstu skaņas izolāciju.
• Mehāniskā izturība – metāla durvis mājai bieži vien tiek izvēlētas tieši tādēļ, ka šis materiāls nodrošina augsta līmeņa aizsardzību pret zagļu ielaušanos. Taču nedrīkst aizmirst, ka drošības faktors ir aktuāls, arī pērkot ārdurvis dzīvoklim. MetaLux metāla durvis ir ražotas, veidojot stabilu, izturīgu un drošu konstrukciju, kas pasargās no nelūgtiem viesiem. Kvalitatīvas ir ne tikai pašas durvis, bet arī to rāmis, kas neļauj tās izlauzt no sienas. 

Lai uzzinātu vairāk par metāla durvīm dzīvoklim vai mājai, kā arī tās iegādātos, esat laipni aicināti ielūkoties M-lux.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)