Banner 980x90

Kāzu ielūgumi – svētku vēstnesis Jūsu tuviniekiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ja līgavai kāzu plānošana sākas ar bildinājumu, tad viesi par gaidāmajiem svētkiem uzzina ar kāzu ielūguma palīdzību. Pat, ja gribat aicināt pavisam nelielu cilvēku skaitu, Jūsu tuvinieki būs priecīgi saņemt īpašu, skaisti veidotu un oriģinālu ielūgumu. Kāzu ielūgumi ir pirmais vizuālais mājiens uz svinību stilu, jo ielūgumi parasti tiek veidoti atbilstoši kāzu noskaņai. Atbilstošs kāzu ielūgumu dizains uzburs svētku noskaņu vēl pirms lielās dienas un patīkami satrauks gan izsūtītājus, gan saņēmējus.

Trīs lieliska kāzu ielūguma sastāvdaļas
Saturiski kāzu ielūgumi ir formāli, jo tiek paziņots kāzu datums un laiks, norises vieta un ģērbšanās stils. Taču daudz vairāk par vārdiem spēj pateikt ielūgumu dizains. Klasiskais ielūgums uz gaiša papīra, izrotāts ar papīra mežģīnēm un dekoratīviem fontiem, simbolizē greznas kāzas smalkā vietā. Neformāls dizains, koši toņi un nestandarta rotājumi sniegs nepārprotamu mājienu uz oriģinālām kāzām. Lai kāzu ielūgumi iepriecinātu saņēmēju, pievērsiet uzmanību:
- materiālam – papīrs vai kartons ir tikai viens variants. Mūsdienās atzinību ir izpelnījušies koka ielūgumi, kas būs īpaši piemēroti kāzām lauku vai tautiskajā stilā. Ielūgumi var tikt veidoti arī no auduma, piemēram, lina, zīda vai to kombinācijas;
- rotājumiem – pērlītes, audums, lentītes, uzlīmes un iešuvumi padara kāzu ielūgumus par mazu mākslas darbu, ko gribēsies saglabāt. Dekoru iespējas ir gandrīz neierobežotas, tāpēc jāizvēlas vienots stils;
- saturam – lai gan kāzu ielūgumi ir dizaina darbs, tomēr to galvenā funkcija ir informatīva, tāpēc parūpējieties par to, lai teksts būtu viegli salasāms. Kaligrāfiju labāk izmantot virsrakstos, bet kāzu datumu un vietu nodrukāt vai uzrakstīt vienkāršā fontā.

Neaizmirstiet ievietot ielūgumā informāciju par ģērbšanās stilu. Ja plānojat kādu neierastu aktivitāti, informējiet viesus par nepieciešamajām papildu lietām, piemēram, peldkostīmu vai ērtiem apaviem.

Papīra meistardarbi Jūsu svinībām
Kāzu ielūgumi nav vienīgais papīra elements kāzās. Galda rotājumi, dekori, pateicības kartītes – to visu var pasūtīt pie labākajiem nozares speciālistiem. Interesanti piedāvājumi un noderīgi padomi kāzu noformēšanā un organizēšanā ir apkopoti vienuviet portālā Līgavām.lv. Tur atradīsit radošu meistaru un labu  darbnīcu kontaktus un portfolio. Izmantojot ekspertu rekomendācijas, Jūs varēsit
- ietaupīt laiku;
- uzzināt jaunākās tendences kāzu organizēšanā;
- aplūkot dažādus kāzu ielūgumus tiešsaistē un saprast, kāds stils Jums vairāk iet pie sirds.

Ienāciet www.ligavam.com un rodiet iedvesmu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)