Banner 980x90

Konkursā meklē dzeramā ūdens atdzelžošanas iekārtas piegādātāju Zirņu pagastā

Foto: Pilseta24.lv
Foto: Pilseta24.lv
​Saldus novada Zirņu pagasta pārvalde izsludinājusi iepirkuma konkursu par dzeramā ūdens atdzelžošanas iekārtas iegādi, uzstādīšanu un apkopi Zirņu pagasta Bukupes ciemā, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Piedāvājums var iesniegt līdz pirmdienai, 12.septembra plkst.10.00, bet piedāvājumu atvēršana paredzēta otrdien, 13.septembrī, plkst.10.00 Zirņu pagasta pārvaldē.

Iepirkuma tehniskā specifikācija paredz, ka plānota ūdens atdzelžošanas iekārtas "Aero Max 6000" vai tai atbilstoša analoga iegāde, aprīkojuma piegāde un montāža. Tāpat iepirkuma uzvarētājam būs jāizstrādā iekārtas ekspluatācijas instrukcijas un jāveic personāla apmācība, kā arī sistēmu pārbaude un nodošana ekspluatācijā, pirms tam veicot ūdens analīzes un pieaicinot pasūtītāja izvēlētas akreditētas laboratorijas pārstāvjus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)