Banner 980x90

Kur meklēt dāvanas vecākiem?

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Vecāki mums ir devuši labāko, kas viņiem ir bijis, un tāpēc svētkos ikviens bērns cenšas pārsteigt savus vecākus ar lieliskām dāvanām. 

Taču ne vienmēr ir viegli atrast dāvanas vecākiem, kas ne vien spētu materializēt sirsnīgās jūtas, bet arī viņus patiešām sajūsminātu. Tuvojoties Ziemassvētkiem, jautājums par īstās dāvanas atrašanu paliek arvien svarīgāks.

Budžets
Sākot labākās dāvanas vecākiem meklējumus, vispirms nepieciešams apzināt pieejamo budžetu. Tas lielā mērā noteiks, kāda veida dāvanu būs iespējams iegādāties. Ja neesat vienīgais bērns, noteikti būs izdevīgāk "apvienot spēkus" ar brāļiem un māsām, lai dāvana būtu lielāka, bet vecāki – priecīgāki. Ierasti Latvijā cilvēki visvairāk naudas dāvanām tērē ap Ziemassvētkiem, jo šajā laikā cilvēki mēdz atskatīties uz visu aizvadīto gadu un tā noslēgumā pateikt paldies tiem, kuri mums palīdzējuši visvairāk.

Vecāku gaume
Tu esi tuvākais cilvēks saviem vecākiem, tāpēc noteikti zini viņu gaumi, ieradumus un  hobijus. Ja iespējams ar tiem saistīt dāvanas vecākiem, tad šo iespēju noteikti vajag izmantot. Piemēram, zinot, ka vecākiem patīk ceļot, noteikti noderēs dāvanu karte kādam lauku muižas apmeklējumam nedēļas nogalē. No konkrēta ceļojuma iegādes gan labāk atturēties, jo nekad nevar zināt, vai vecākiem nebūs kaut kas jau ieplānots noteiktajos datumos.

Pieredze, nevis lietas
Mūsdienās, kad dzīve ir ļoti piesātināta ar dažādām ierīcēm, cilvēki daudz vairāk novērtē to, ka viņiem tiek uzdāvināta unikāla pieredze. Tāpēc arvien palielinās pieprasījums pēc piedzīvojumu dāvanu kartēm, kas ļauj savus mīļos pārsteigt ar iespējām piedzīvot dažādas aktivitātes – gan iziet interesantus kursus, gan izmēģināt ekstrēmos sporta veidus, gan izbaudīt masāžu. Arī izvēloties dāvanas vecākiem, der atcerēties, ka aizraujoši pavadīta diena varētu būt daudz labāka dāvana par, piemēram, tosteri.

DavanuServiss.lv – piedzīvojumi plašā izvēlē
DavanuServiss.lv ir lielākais piedzīvojumu dāvanu karšu interneta veikals Latvijā, kur atrast dāvanas vecākiem būs iespējams atrast ātri un viegli. Tā kā veikala piedāvājums ir ļoti plašs, uzņēmuma dāvanu speciālisti ir sagrupējuši dāvanas tā, lai būtu vieglāk atrast piemērotāko konkrētam adresātam. Turklāt piedāvātos rezultātus var ērti pārskatīt gan pēc popularitātes un cenas, gan arī pēc detalizētākiem rādītājiem, piemēram, reģiona, kurā piedzīvojums pieejams.

Ienāc mājaslapā Davanuserviss.lv, izvēlies, piemēram, kategoriju "Dāvanas mammai" un Tu uzreiz redzēsi labākos piedāvājumus! Lai skaists un sajūtām piepildīts svētku gaidīšanas laiks!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)