Banner 980x90

Lielākiem dzīves plāniem izvēlies naudas aizdevumu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vai Tev steidzami nepieciešama nauda nozīmīgāka pirkuma veikšanai un Tu sāc apsvērt ātro aizdevumu kā risinājumu? Patēriņa kredīts var būt piemērota izvēle Tavā finansiālajā situācijā.

Faktori, kam pievērst uzmanību
Pirms aizņemties vienmēr iepazīsties ar aizdevēju, kredīta veidu un tā nosacījumiem, kā arī noskaidro, kas tad īsti ir patēriņa kredīti! Patēriņa kredīts ir īstermiņa aizdevums, kas lielākoties tiek piešķirts situācijās, kad nauda ir paredzēta kāda pakalpojuma vai pirkuma īstenošanai. Piemēram, sadzīves tehnikas iegādei vai remontam, mācību vai medicīnisku pakalpojumu apmaksai, kā arī daudziem citiem mērķiem, kas atšķiras pēc katra ieskatiem un tā mirkļa vajadzībām. Tomēr pirms pieteikties kredītam rūpīgi jāizvērtē, vai tas patiešām ir nepieciešams.

Septiņi padomi, ko ņemt vērā pirms pieteikšanās kredītam:
- apdomā savu līdzšinējo finansiālo situāciju;
- apsver, cik nozīmīgs ir iemesls, kam grasies aizņemties;
- izpēti kredītdevēju tirgu un izvēlies sev piemērotāko kredītdevēju un aizdevuma veidu;
- rūpīgi iepazīsties ar līgumu: noskaidro, kas ir nepieciešams, lai veiktu kredīta darījumu, piemēram, vai nepieciešama ķīla vai galvojums, kāda ir procentu likme, atmaksas termiņš, soda procenti u.c.;
- aprēķini, lai kredītmaksājumi ir robežās starp 20–30 % no Taviem ikmēneša ienākumiem;
- neaizņemies, lai iegūtu naudu cita kredīta atmaksai, bet gan aizdevuma grūtību nokārtošanai vērsies pie kredītu konsultanta.

"VIA SMS" – naudas aizdevums līdz 1500 eiro 15 minūšu laikā
"VIA SMS" ir aizdevējs, kas nodarbojas ar privātpersonu kreditēšanu un piedāvā saviem klientiem aizņemties līdz pat 1500 eiro ar atmaksas termiņu līdz vienam gadam.

Kāpēc aizņemties patēriņa kredītu pie "VIA SMS"?
- Nozīmīgākiem dzīves plāniem izvēlies aizdevumu līdz pat 1500 eiro.
- Saskaņo savas finansiālās iespējas ar ikmēneša maksājumu apjomu. Proti – sadali līguma summu vienādos maksājumos laika periodā no trim mēnešiem līdz vienam gadam.
- Saņem naudu tad, kad nepieciešams.
- Izbaudi augstu klientu apkalpošanas kultūru un klientu ērtībām piemērotus finansiālus pakalpojumus.

Maksājumu datumus, summu, arī procentus varēsi izskatīt viegli saprotamajā maksājumu grafikā.

Ienāc aizdevēja "VIA SMS" mājaslapā viasms.lv, kur sadaļā "Aizdevumu veidi" vari pieteikties naudas jeb patēriņa kredītam. Šajā sadaļā atradīsi arī iepriekš pieminēto maksājumu grafiku, kurā varēsi sekot līdzi ikmēneša maksājumiem.

Aizņemies atbildīgi, izvērtējot pašreizējo finansiālo situāciju, aizdevuma nepieciešamību, kā arī savas finansiālās iespējas, lai spētu aizdevumu atmaksāt līgumā norādītajā termiņā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)