Banner 980x90

Maija beigās Kalnsētas parka estrādē notiks Saldus šlāgermaratons

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Saldus novada pašvaldība 28.maijā plkst.18.00 aicina uz Saldus Kalnsētas parka estrādi, lai ieskandinātu vasaru ar tradicionālo populārās mūzikas festivālu "Saldus šlāgermaratons".

Kā pilsētas informācijas portāls Saldus24.lv uzzināja Saldus novada pašvaldībā, šogad festivāls svinēs savu 5 gadu jubileju. Festivāla vadītājs Guntis Skrastiņš kopā ar vairāk nekā 20 grupām un izpildītājiem nodrošinās festivālā svētku gaisotni. Savukārt grupa "Tērvete", Dainis Skutelis, "Belcanto" orķestris un Dj E.E.Edžiņš gādās par lustīgu dancošanu un ballēšanos līdz pat rīta gaismai.

Biļetes iepriekšpārdošanā jau pieejamas "Biļešu Paradīze" kasēs un internetā.

Festivālā "Saldus šlāgermaratons 2016" uzstāsies tādas grupas un mākslinieki kā Dainis Skutelis, Dzintars Čīča, Žoržs Siksna, Edgars Pujāts, Ineta Rudzīte, Santa Kasparsone, Gunārs Meijers, Ēriks Gruzniņš, Edvīns Bauers, grupas "Tērvete", "Tālbraucēji", "Tequila Band", "Pļumpapā", "Zvaigžņu lietus", "Lustīgais blūmīzers", "Mūzikas kolekcija", "Akords", "Mākoņstūmēji" un citi.

Biļetes cena iepriekšpārdošanā — 5 eiro, pasākuma dienā 10 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)