Banner 980x90

Meklē nomniekus bijušās Saldus 1.vidusskolas telpām

Ventspils, 27.dec., LETA. Saldus novada pašvaldība meklē nomniekus bijušās Saldus 1.vidusskolas telpām, liecina paziņojums pašvaldības mājaslapā.

Bijušās skolas telpas atbrīvojās 2016.gada rudenī, kad uz 1.vidusskolas un 2.vidusskolas bāzes nodibināja Saldus vidusskolu, kas mācību procesam izmanto bijušās 2.vidusskolas telpas. Savukārt bijušās 1.vidusskolas ēkai Kuldīgas ielā 3, Saldū, tiek meklēts cits pielietojums.

Telpu nomas tiesības var iegūt publiskā nomas maksas izsolē, ja izsolei piesakās divi vai vairāki pretendenti. Pašvaldība aicina interesentus lūdz 5.janvārim iesniegt rakstiskus pieteikumus.

Ēkas pirmajā stāvā iespējams nomāt kafejnīcas telpas 22,70 kvadrātmetru platībā. Otrajā stāvā pieejamas četras kādreizējās klašu telpas, kur vienas klases platība ir ap 50 kvadrātmetriem, un vienu mazāku palīgtelpu, bet trešajā stāvā - vēl divas klašu telpas.

Nomas maksas izsoles sākumcena pirmā un trešā stāva telpām ir 5,39 eiro, bet otrā stāva telpām - 5,79 eiro par kvadātmetru mēnesī bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Telpas ir labā stāvoklī, ar centrālo apkuri. Paredzamais nomas līguma termiņš ir līdz pieciem gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)