Banner 980x90

Mopu serviss palīdzēs Jums ietaupīt līdzekļus

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Vai zinājāt, ka klasiskās lupatas bojā Jūsu telpu grīdas to augstā mitruma dēļ? 


Tieši tāpēc arī Latvijā ir pieejams mopu serviss jeb grīdu tīrīšanas pakalpojumi ar mopiem, kas ir izstrādāti, lai grīdas varētu kopt ar pēc iespējas sausāku un maigāku audumu, tajā pašā laikā palielinot netīrumu pieķeršanās intensitāti. Pateicoties šim servisam, Jūs iegūsiet šādas priekšrocības:
- grīdas ilgāk saglabās to sākotnējo izskatu, jo mopi salīdzinoši nedaudz deldē grīdas virsmu;
- telpas ilgāk būs tīras, jo, mazgājot tās ar mopiem, putekļi un citi viegli netīrumi nevis paliks uz tīrāmās virsmas vai pacelsies gaisā, bet gan pielips pie mopa;
- cilvēkam, kas tīrīs telpas, būs atvieglots darbs, pateicoties mopa kāta parocīgajai konstrukcijai.

Šīs priekšrocības atmaksāsies ilgtermiņā, jo Jums nebūs jāiegulda papildus līdzekļi grīdas atjaunošanā. Tiks atvieglots apkopēju darbs, jo grīdas varēsiet tīrīt kaut nedaudz, bet tomēr retāk nekā iepriekš. 

Kas īsti ir mopi?
Mopi ir mūsdienīgs grīdu tīrīšanas darbarīks, kas, salīdzinot ar mitrajām grīdu uzkopšanas slotām, atšķiras ne tikai no dizaina aspekta, bet arī ar to īpašo funkcionalitāti: 
- mopu pamatne, ar ko tiek uzkoptas grīdas, ir veidota no poliestera un kokvilnas, kas apvienojumā veido mikrošķiedras audumu. Ar antistatiskās elektrības esamību mops nodrošina efektīvu netīrumu pieķeršanos;
- tie ir ļoti ērti nomaināmi, pateicoties klip-klap mehānismam;
- mopu korpuss ir piemērots gan izmantošanai mājsaimniecībās, gan priekš profesionālas uzkopšanas uzņēmumu telpās. 

Lai arī kādas būtu Jūsu privātā īpašuma vai uzņēmuma telpu grīdas – ar laminātu, koka dēļiem, betonu, flīzēm, linoleju –, kvalitatīva ražojuma mopi garantēs šķidrumu, tauku, eļļas traipu, putekļu, pēdu nospiedumu un citu netīrumu likvidēšanu. 

Mopu serviss augstākajā kvalitātē pie "Berendsen"
A/S "Berendsen Tekstila Serviss" ir uzņēmums, kas parūpējies, lai papildus paklāju, virtuves dvieļu un higiēnas preču servisam, arī mopu serviss Latvijā būtu pieejams gan privātpersonu mājokļiem, gan uzņēmuma biroja telpām, jo kvalitatīva grīdu tīrīšana ir būtiska abu veidu telpās. Izvēloties "Berendsen" mopu servisu, uzņēmums Jums nodrošinās regulāru mopu nomaiņu un apstrādāšanu ar šķīdumu, kas veicinās tūlītēju virsmas nožūšanu. Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet uzņēmuma mājaslapu Berendsen.lv vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@berendsen.lv! 

Sazinieties ar "Berendsen" un jau drīzumā labākais mopu serviss Latvijā būs Jūsu rīcībā!

Uzzini vairāk – http://www.berendsen.lv/mopu-serviss!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)