Banner 980x90

Naktī vietām sabiezēs migla; sestdien Kurzemē pūtīs rietumu vējš

Rīga, 20.jūl., LETA. Naktī uz sestdienu, pūšot lēnam vējam un pazeminoties gaisa temperatūrai, daudzviet Latvijā veidosies dūmaka, vietām - bieza migla, prognozē sinoptiķi.

Dažviet, galvenokārt valsts austrumos, vēl iespējams lietus un pērkona negaiss. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz +12..+19 grādiem.

Dienā gaidāms daļēji mākoņains laiks, vietām uzlīs un iespējams pērkona negaiss. Vējš lēni līdz mēreni pūtīs no rietumiem; arī Kurzemē gaidāms mērens rietumvējš, kas Valdgales pagasta ugunsgrēka dūmus un smaku izplatīs pa Talsu novadu un nesīs tālāk uz Rīgas jūras līci.

Gaisa temperatūra sestdien paaugstināsies līdz +25..+29 grādiem, Kurzemes rietumu piekrastē un Vidzemes piekrastē - līdz +21..+24 grādiem.

Rīgā tuvākajā diennaktī gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, bez ievērojamiem nokrišņiem. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu, ziemeļrietumu vējš. Minimālā gaisa temperatūra naktī +19 grādu, piepilsētā vietām +15 grādu un migla; dienā gaiss sakarsīs līdz +28 grādiem, pie jūras - līdz +25 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)