Banner 980x90

Nedēļas nogalē Saldū notiks pirmā Bišu parāde Latvijā

Saldus24.lv
Saldus24.lv
 Sestdien, 2.jūlijā Saldū svinēs tradicionālos Saldumu svētkus, kuru ietvaros notiks Latvijā vēl nebijis pasākums – pirmā Bišu parāde.

Kā pilsētas informācijas portāls Saldus24.lv uzzināja Saldus novada pašvaldībā, izstādē var piedalīties ikvienu, kurš, liekot lietā savu iedvesmu, izdomu un radošo dzirksti, piedomājis pie sava vizuālā noformējuma, akcentējot bitēm raksturīgo – krāsas, izskatu vai ko citu.

Lai popularizētu Saldu kā saldāko pilsētu Latvijā, šajā īpašajā parādē pašvaldība aicina piedalīties Saldus un Saldus novada iedzīvotājus, kā arī pilsētas un novada viesus, kuri ar savu klātbūtni vēlas parādīt, ka Saldus novads tiešām ir medus piliens Kurzemē, kas ar savu saldumu var piesaistīt bites no visas Latvijas.

Parādei var pieteikties līdz ceturtdienai, 30.jūnijam. Pieteikumu, kurā jānorāda parādes dalībnieka vārds, uzvārds, vecums, dzīvesvieta un kontaktinformācija, aicina sūtīt uz e-pastu zane.sproge@saldus.lv.

Dalībniekus vērtēs žūrija. Oriģinālākajiem un krāsainākajiem dalībniekiem – lielās Saldus saldumu balvas. Galvenā balva – lidojums gaisa balonā 23.jūlijā Saldū.

Bišu parādes dalībnieki no O.Kalpaka laukuma dosies uz Kalnsētas parku, kur plkst.12.00 atklāti Saldumu svētki un plkst.12.10 varēs vērot Latvijas Jaunatnes teātra izrādi "3 ruksīši", savukārt plkst.14.00 notiks grupas "Musiqq" koncerts.

Saldumu svētkos no plkst.10.00 līdz plkst.15.00 būs saldumu un amatnieku tirgus, amata prasmju meistardarbnīcas, radošās darbnīcas bērniem, seju apgleznošana, bezmaksas un maksas atrakcijas, mājdzīvnieku apskate, medus stropu apgleznošana, degustāciju telts u.c.
 
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)