Banner 980x90

Nesaskatot ekonomisko lietderību no SIA "Viduskurzemes AAO" kapitāla daļām, Saldus pašvaldība nolēmusi tās pārdot

Rīga, 8.febr., LETA. Nesaskatot ekonomisko lietderību no privātās atkritumu apsaimniekotājas SIA "Viduskurzemes AAO" kapitāla daļām, Saldus novada dome nolēmusi tās pārdot.

Saldus novada pašvaldība ir dalībnieks privātajā kapitālsabiedrībā SIA "Viduskurzemes AAO", kuras darbības veids ir atkritumu savākšana.

Saldus novada pašvaldībai šajā kapitālsabiedrībā pieder 368 kapitāla daļas. Vienas kapitāla daļas vērtība ir viens eiro. Līdz ar to Saldus novada pašvaldības kapitāla daļu naudiskā vērtība ir 368 eiro, kas veido 0,01227% no kopējā komercsabiedrības apmaksātā pamatkapitāla, kas ir 2 999 306 eiro, informēja pašvaldībā.

Saldus novada pašvaldība nesaskata ne ekonomisko lietderību, ne efektivitāti būt par dalībnieku "Viduskurzemes AAO", tādēļ nolemts pašvaldībai piederošās kapitāla daļas pārdot.

Kapitāla daļu paketes pārdošanas cena un izsoles sākumcena ir 368 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)