Banner 980x90

Otrdiena būs līdz šim siltākā diena šajā gadā

Rīga, 27.febr., LETA. Februāra pēdējā dienā gaisa temperatūra Latvijā sasniegs pagaidām augstāko atzīmi šajā gadā, prognozē sinoptiķi.

Naktī un no rīta gaisa temperatūra būs 0..+4 grādi, dienā tā pakāpsies līdz +5..+9 grādiem. Tādējādi otrdiena kļūs par siltāko dienu kopš decembra - 2016.gada Vecgada dienā gaisa temperatūra Latvijā sasniedza +5..+9 grādus, vēl par grādu vairāk bija Otrajos Ziemassvētkos.

Naktī un no rīta vietām apledos ceļi, gaidāma migla. Dienā caur mākoņiem uzspīdēs saule. Vietām nedaudz īslaicīgi līs, lielāks lietus gaidāms otrdienas vakarā Kurzemē.

Nedaudz pastiprināsies vējš - dienvidu, dienvidaustrumu vēja ātrums brāzmās pieaugs līdz 8-13 metriem sekundē.

Rīgā otrdien nav gaidāmi nokrišņi, mākoņu sega brīžiem kļūs plāna. Dienvidu, dienvidaustrumu vējš brāzmās pieņemsies spēkā līdz 11 metriem sekundē. Gaisa temperatūra būs +3 grādi naktī un +8 grādi pēcpusdienā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)