Banner 980x90

"Pata Saldus" šogad plāno apgrozījumu 50,1 miljona eiro apmērā

Rīga, 11.jūl., LETA. Mežizstrādes uzņēmums "Pata Saldus" šogad plāno apgrozījumu 50,1 miljona eiro apmērā, liecina kompānijas sniegtā informācija biržai "Nasdaq Riga" par akcionāru kārtējās sapulcēs lēmumu projektiem.

Tāpat akcionāru kārtējās sapulces lēmumu projekti atklāj, ka dividendes no pagājušā gada peļņas kompānija neplāno maksāt - 2016.gadā gūto peļņu plānots atstāt nesadalītu.

Par kompānijas šā gada budžetu un pagājušā gada peļņas sadali "Pata Saldus" akcionāri lems kārtējā sapulcē 25.jūlijā.

Minētajā akcionāru sapulcē plānots arī iepazīties ar valdes, padomes ziņojumiem un zvērināta revidenta atzinumu par 2016.gada darbības rezultātiem, lemt par 2016.gada pārskata un konsolidētā pārskata apstiprināšanu, ievēlēt revidentu un noteikt revidentam atlīdzību, kā arī plānots ievēlēt revīzijas komiteju un skatīt citus jautājumus.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Pata Saldus" pērn strādāja ar 42,6 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 17,5% vairāk nekā 2015.gadā, un guva 773 800 eiro peļņu pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Savukārt "Pata Saldus" koncerns pagājušajā gadā strādāja ar 42,61 miljona eiro auditēto apgrozījumu, kas ir par 17,5% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt koncerna peļņa bija 851 600 eiro pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Kompānijas akcijas kotē "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)