Banner 980x90

Pieejams līdzfinansējums daudzdzīvokļu māju energoefektivitātes pasākumu veikšanai

Saldus novada pašvaldība uzaicina biedrības iesniegt pieteikumus līdzfinansējuma saņemšanai daudzdzīvokļu dzīvojamo māju energoefektivitātes pasākumu veikšanai, pilsētas informācijas portāls Saldus24.lv uzzināja novada pašvaldībā.

Kopējais pieejamais finansējuma apjoms šim mērķim ir 64 029,00 euro.

Līdzfinansējumu piešķir daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām (biedrībām) Energoefektivitātes pasākumu veikšanai, ja šajās mājās dzīvokļa īpašums iegūts saskaņā ar likumu "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" vai likumu "Par kooperatīvo dzīvokļu privatizāciju".

Pieteikums tiks izvērtēts 10 darba dienu laikā no tā saņemšanas brīža Saldus novada pašvaldībā.

Līdzfinansējuma apmēru nosaka saskaņā ar izmaksas pamatojošiem dokumentiem, 50% apmērā no atbalstāmajām izmaksām, bet nepārsniedzot 5 000 eiro atbalstu vienai Daudzdzīvokļu dzīvojamai mājai.

Ja saskaņā ar šiem noteikumiem jau iepriekš ir saņemts pašvaldības piešķirtais līdzfinansējums, biedrība papildus var pretendēt uz vienreizēju pašvaldības atbalstu līdz 1500 eiro (viens tūkstotis pieci simti eiro) apmērā daudzdzīvokļu mājas apkārtnes labiekārtošanai, par to iesniedzot biedrības iesniegumu ar tam pievienotu izdevumu tāmi.

Pieteikumi jāiesniedz Saldus novada pašvaldībā - Saldū, Avotu ielā 12, 302.kabinetā, pie sekretāres.

Kontaktpersona informācijai: Eva Jēkobsone, e-pasts: eva.jekobsone@saldus.lv, tālrunis 20267729.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)