Banner 980x90

Piesārņojuma dēļ aicina nelietot uzturā Ezeres pagasta avotu ūdeni

Jelgava, 2.aug., LETA. Konstatētā piesārņojuma dēļ iedzīvotāji aicināti nelietot uzturā Ezeres pagasta avotu ūdeni, aģentūra LETA uzzināja Saldus novada pašvaldībā.

Pēc pašvaldības pasūtījuma veiktas pašvaldības īpašumā "Lielezeres parks" esošo divu avotu ūdens analīzes, lai noteiktu, vai tas atbilst dzeramā ūdens kvalitātei.

Saņemtie ūdens analīžu rezultāti uzrāda, ka ūdenī atrodams veselībai kaitīgs bioloģisks piesārņojums. Dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta "BIOR" sagatavotie analīžu rezultāti liecina, ka ūdenī atrodamas veselībai kaitīgās zarnu baktērijas. Tāpēc pašvaldība aicina iedzīvotājus nelietot uzturā Lielezeres parka abu avotu ūdeni.

Pie abiem avotiem ir izliktas informatīvas zīmes ar brīdinājumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)