Banner 980x90

Pirmdien daudzviet gaidāms lietus

Rīga, 9.okt., LETA. Ciklona ietekmē pirmdien daudzviet Kurzemē un Zemgalē gaidāms lietus, cits ciklons nokrišņus atnesīs valsts galējiem austrumu, ziemeļaustrumu novadiem - Krievijas un Igaunijas tuvumā.

Arī pārējā valstī, kur lietus nav gaidāms, debesis lielākoties segs mākoņi, vietām spīdēs saule. Dažviet Latvijā saglabāsies dūmaka.

Galvenokārt pūtīs lēns vējš, Rietumlatvijā - mērens dienvidaustrumu vējš, to nomainīs ziemeļaustrumu vējš.

Gaiss iesils līdz +6..+11 grādiem.

Rīgā pirmdien nav gaidāmi nokrišņi, lēns līdz mērens dienvidaustrumu vējš pāries austrumu vējā, gaisa temperatūra pakāpsies līdz +10 grādiem.

Atmosfēras spiediens jūras līmenī no rīta 747-750 dzīvsudraba staba milimetru Kurzemē un 752-754 milimetri pārējā valstī. Dienas gaitā Kurzemē tas nedaudz kāps, citviet - pazemināsies.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)