Banner 980x90

Pirmdien gaidāms slapjš sniegs

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Kurzemē un Vidzemē pirmdien, 23.novembrī, gaidāmi nelieli nokrišņi lietus un arī slapja sniega veidā, atsevišķos posmos ceļi būs slideni, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas dienestā.

Svētdien, 22.novembrī, naktī Latvijā nav paredzami ievērojamiem nokrišņi, bet vietām veidosies migla ar redzamību 500-1000 metri un sarma. Arī naktī atsevišķos posmos ceļi būs slideni.

Minimālā gaisa temperatūra naktī būs no -2 līdz -7 grādi pēc Celsija, bet vietām, galvenokārt piekrastē, temperatūra turēsies ap 0 grādiem. Savukārt no rīta un dienā gaiss iesils no 0 līdz +5 grādiem.

Rīgā pirmdien ievērojamiem nokrišņi nav gaidāmi, bet naktī veidosies sarma. Minimālā gaisa temperatūra naktī būs no -1 līdz -3 grādiem, bet maksimālā dienā - no +1 līdz +3 grādiem.

Turpmākajās nedēļas dienās laika apstākļi saglabāsies līdzīgi. Arī otrdien un trešdien iespējami nelieli īslaicīgi nokrišņi sniega, slapja sniega un lietus veidā. Uz ceļiem veidosies neliels apledojums. Gaisa temperatūra naktī noslīdēs zem 0 grādiem, bet dienā būs siltāks - otrdien no 0 līdz +5 grādiem, trešdien no -1 līdz +1 grādam.

Nedēļas pirmajās dienās pūtīs lēns vējš, bet trešdien piekrastē brāzmās vēja ātrums var sasniegts 14 metrus sekundē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)