Pirmo reizi Valmierā - Restorānu nedēļa
Galdā tiks celtas gardas maltītes, goda vietā liekot Latvijas dabas veltes no apkārtējiem mežiem, upēm, ezeriem un lauku labumiem, aicinot uzņemt pavasara un dabas spēcinošo enerģiju.
Restorānu nedēļā trīs kārtu ēdienu piedāvājumu par pievilcīgām cenām 15 vai 20 eiro vērtībā saviem apmeklētājiem, veicot iepriekšēju galdiņu rezervāciju, piedāvās:
Restorāns "Rātes Vārti";
Restorāns "Vecpuisis";
Restorāns "Agnese";
Valmiermuižas Alus virtuve;
Dikļu pils restorāns.
Valmieras restorānu nedēļa ir viena no "Eiropas Gastronomijas reģions 2017" pasākumu programmas norisēm Rīgas – Gaujas reģionā. Gaidīsim Jūs Valmierā un gardēžu maltītēs!
Plašāka informācija par piedāvājumiem restorānos jau drīzumā www.visit.valmiera.lv.
Pasākumu informatīvi atbalsta www.pilseta24.lv, www.valmieraszinas.lv.
Par Eiropas Gastronomijas reģionu
2017.gadā Rīgas-Gaujas reģions ir ieguvis tiesības nest Eiropas gastronomijas reģiona titulu. Valmiera kopā ar sadarbības partneriem Rīgas – Gaujas reģionā (Cēsīm, Gaujas Nacionāla parka klasteri, Siguldu un Rīgas Tūrisma attīstības biroju) izveidoja īpašu konceptu "Ar dabu šķīvī" reģiona gastronomijas daudzveidības iepazīšanai. Par Eiropas Gastronomijas reģiona vēstnesi izvēlēts dabas produktu gardēdis Dzintars Kristovskis, kurš ir arī Valmiermuižas Alus virtuves un Valmiermuižas vēstniecības Rīgā šefpavārs. Vairāk informācijas www.rigagauja.lv
Uz sarakstu