Banner 980x90

Policija sākusi kriminālprocesu par degvielas zādzību Brocēnu novadā

Rīga, 21.janv., LETA. Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes Saldus iecirknī sākts kriminālprocess par degvielas zādzību no degvielas uzpildes stacijas, aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Viņa stāstīja, ka 2.janvārī plkst.20.23 Brocēnu novadā, Brocēnos, uz autoceļa Rīga-Liepāja, degvielas uzpildes stacijā "Brocēni", sarkanas krāsas automašīnā "Ford Focus", kurai bija noņemtas valsts reģistrācijas numura zīmes, tika uzpildīta degviela un automašīnas vadītājs aizbrauca no degvielas uzpildes stacijas, nesamaksājot par veikto degvielas uzpildi.

Degvielas uzpildes stacijas videonovērošanas kameru ierakstos redzams, ka automašīnā atradās ne mazāk kā trīs personas.

Automašīnas vadītājs bija ģērbies darba formai līdzīgā virsjakā. Degvielas uzpildi veica vīrietis, kurš ģērbies gaiši pelēkās sporta biksēs un melnā virsjakā, ar galvā uzvilktu kapuci. Degvielas uzpildes laikā personas slēpa sejas no videonovērošanas kamerām.

Valsts policijas Saldus iecirknis aizdomās par mantisku noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu meklē vainīgās personas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)