Banner 980x90

Policisti dzīvoklī Saldū uzgājuši marihuānas stādus

Ventspils, 21.marts, LETA. Ierodoties uz izsaukumu par pārāk skaļu mūziku kādā dzīvoklī Saldū, policisti pārbaudījuši dzīvokli un tajā uzgājuši piecus, visticamāk, marihuānas stādus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

18.martā ap plkst.20.15 policijā tika saņemts izsaukums uz Dzirnavu ielu Saldū, kur kādai sievietei traucējusi kaimiņu trokšņošana. Pieklauvējot pie durvīm un ar saimnieku atļauju iekļūstot dzīvoklī, policisti izteikuši lūgumu pagriezt klusāk mūziku, ko vīrieši arī devušies darīt. Kādā brīdī policisti pamanījuši stūrī ierīkotu stādu audzētavu, kur bija pieci, visticamāk, marihuānas stādi. Konstatēts, ka dzīvoklī ir to audzēšanai nepieciešamais aprīkojums un apstākļi.

Policijā ir ierosināts kriminālprocess par narkotiskās vielas saturošu augu neatļautu sēšanu vai audzēšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgas brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)