Banner 980x90

Pudeles brāļi vīrietim nozog automašīnu un vēlāk ar to avarē

Rīga, 19.dec., LETA. Aizvadītajā nedēļā Saldus novada Zirņu pagastā pēc kopīgas alkohola lietošanas kādam vīrietim nozagta automašīna, ar kuru vēlāk pudeles brāļi avarējuši, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Viņa stāstīja, ka vīrietim piederošā automašīna atrasta degvielas uzpildes stacijā Saldus pagastā.

Policija noskaidrojusi, ka automašīna nozagta pēc kopīgas alkohola lietošanas ar automašīnas īpašniekam pazīstamām personām. Vīrieši, vadot automašīnu "Audi", visticamāk, nobrauca no ceļa braucamās daļas un avarēja, bet pēc tam automašīnu aizstūma līdz tuvākajai degvielas uzpildes stacijai.

Automašīnu nozaga 1990.gadā un 1991.gadā dzimuši vīrieši. Abi aizturēti un tiesa viņiem piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu.

Abas personas jau iepriekš ir nonākušas policijas redzeslokā un bijušas meklēšanā par izdarītu noziedzīgu nodarījumu.

Valsts policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess par zādzību, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz četriem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas. Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)