Banner 980x90

"Divlitreņu" izskaušana, Madonā sadur vīrieti, Dobelē slēgs bērnudārzu

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
Ceturtdien, 27.oktobrī pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

"Benu aptiekas" sāk e-recepšu apkalpošanu

Rīga, 27.okt., LETA. No šodienas, 27.oktobra, aptieku tīkls "Benu aptiekas" sāk pieņemt pirmās elektroniskās receptes jeb e-receptes, informē SIA "Benu aptieka Latvija" pārstāvji.

Foto: LETAFoto: LETA

Saeima tomēr atbalsta pilnīgu alkoholisko dzērienu "divlitreņu" izskaušanu

Saeima ceturtdien, 27.oktobrī, otrajā lasījumā atbalstīja priekšlikumu grozījumiem Alkoholisko dzērienu aprites likumu otrajā lasījumā, kas faktiski paredz aizliegt tirgot jebkādus alkoholiskos dzērienus pudelēs, kuru tilpums lielāks par vienu litru.

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

Piešķir pirmo Jelgavas novada profesionālo stipendiju

Jelgavas novada dome lēmusi piešķirt pirmo pašvaldības profesionālo stipendiju, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Kaņepone.

Foto: LETAFoto: LETA

Madonā atrasts sadurts vīrietis

Šodien ap plkst.3.40 policijā saņemta informācija, ka Madonā, Veidenbauma ielā, atrasts 1981.gadā dzimis vīrietis, kuram konstatētas divas durtas brūces mugurā.

Foto: LETAFoto: LETA

Dobeles novadā likvidēs bērnudārzu, kuru apmeklē deviņi bērni

No nākamā gada 1.jūnija paredzēts likvidēt pirmsskolas izglītības iestādi "Naudīte", kurā pašlaik darbojas viena grupa ar deviņiem bērniem, aģentūru LETA informēja Dobeles novada Izglītības pārvaldes vadītāja Maruta Vaļko.

Foto: LETAFoto: LETA

Asociācija: Kartupeļi Latvijā ir novākti; kopējā raža Latvijā vismaz par 15% mazāka nekā pērn

Kartupeļu ražas vākšana Latvijā ir noslēgusies un ievāktais ražas apmērs Latvijā kopumā ir vismaz par 15% mazāks, salīdzinot ar pagājušo gadu, aģentūrai LETA sacīja Kartupeļu audzētāju un pārstrādātāju savienības valdes priekšsēdētāja Aiga Kraukle.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Apstiprināts Valmieras Biznesa inkubatora konsultatīvās komisijas sastāvs

Valmieras pilsētas pašvaldības ceturtdienas, 27.oktobra domes sēdē deputāti apstiprināja Valmieras Biznesa inkubatora (VBI) konsultatīvās komisijas sastāvu. Šāds lēmums pieņemts, lai nodrošinātu daudzpusīgu un objektīvu jauno biznesa ideju izvērtēšanu.

Valmiera24.lvValmiera24.lv

"[Ex] da Bass" un igaunietes Janas Kask kopdarbs gūst panākumus Baltijas valstīs

Latviešu dīdžejs un deju mūzikas producents "[Ex] da Bass" sadarbībā ar igaunieti Jana Kask radījis radio singlu "Like A Melody". Dziesmas video filmēts Igaunijā. Šobrīd dziesma skan ne vien Latvijā, bet gūst panākumus arī Igaunijā un Lietuvā, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē SIA "Mikrofonu ieraksti".

Foto no videoFoto no video

Kononovs: "Latvijas autoceļu uzturētājs" gatavs ziemas sezonai

AS "Latvijas autoceļu uzturētājs" (LAU) ir gatavs ziemas sezonai, aģentūrai LETA pauda uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Vladimirs Kononovs.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

"Taxify": Rīgā sniegt kopbraukšanas pakalpojumus ir gatavi 30 līdz 50 tūkstoši cilvēku

Iespējams, ka kopbraukšanas pakalpojumi ir viselastīgākais veids, kā gūt papildu ienākumus, un Rīgā šādi pelnīt ir potenciāli gatavi 30 līdz 50 tūkstoši cilvēku, intervijā aģentūrai LETA sacīja Igaunijas kopbraukšanas pakalpojumu kompānijas "Taxify" līdzdibinātājs Martins Villigs.

Riga24.lvRiga24.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)