Banner 980x90

"Gotiņu" ražotājs pērn palielina apgrozījumu, bet iekļūst zaudējumos

Saldus24.lv
Saldus24.lv
Viens no konfekšu "Gotiņa" ražotājiem - SIA "Saldus pārtikas kombināts" - pagājušajā gadā strādājis ar 1,19 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 4% pieaugums salīdzinājumā ar 1,15 miljoniem iepriekšējā gadā, liecina "Firmas.lv" dati.

Uzņēmuma zaudējumi bijuši 4195 eiro salīdzinājumā ar 3218 eiro peļņu 2014.gadā.

Kā norādīts vadības ziņojumā, uzņēmuma darbības profils ir vārītu piena konfekšu "Gotiņa", īrisu, konfekšu krēmu, marmelādes un konditorejas izstrādājumu ražošana un tirdzniecība.

No saražotās produkcijas 55,2% tiek realizēti Latvijā, 44,82% - eksportēti uz Lietuvu, Igauniju, Vāciju, Īriju, Čehiju, Lielbritāniju un Somiju. Konditorejas produkciju 17% apmērā uzņēmums realizē savos veikalos Saldū.

Tāpat vadības ziņojumā teikts, ka šogad akcents tiks likts uz jauniem produkcijas veidiem, iepakojuma un dizaina pilnveidošanu. Uzņēmums plāno piedalīties arī vairākās starptautiskās izstādēs, tādējādi paplašinot sadarbības partneru loku.

"Saldus pārtikas kombināts" reģistrēts 1992.gadā, pamatkapitāls - 485 179 eiro, nodarbināto skaits - 80.

"Saldus pārtikas kombināta" 100% daļu pieder uzņēmumam SIA "Ūdrēni", kura vienīgais īpašnieks savukārt ir Guntis Urlovskis.

"Gotiņas" Latvijā ražo arī SIA "Skrīveru saldumi", SIA "Skrīveru Pārtikas kombināts" un SIA "Antaris" Daugavpilī. Pa vienam "Gotiņu" ražotājam ir arī Lietuvā un Igaunijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)