Banner 980x90

"Tele2" jauna koncepta centrā Saldū iegulda 38 000 eiro

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mobilo sakaru operators "Tele2" Saldū ir atvēris pirmo jaunā koncepta "Tele2" centru, investējot 38 000 eiro, aģentūru LETA informēja "Tele2".

"Tele2" Mazumtirdzniecības departamenta direktore Dace Škrabe skaidroja, ka uzņēmums Saldū izvēlējās atklāt pirmo jaunā koncepta "Tele2" centru, jo Kurzemē iedzīvotāji augstu novērtē kompānijas sniegtos pakalpojumus - vidēji mēnesī uzņēmums nodrošina servisu vairāk nekā 57 000 esošo un topošo "Tele2" klientu.

"Jaunais centrs priecēs apmeklētājus ne tikai ar modernu iepirkšanos un vēl ātrāku un individuālāku apkalpošanu, bet arī ar plašu jaunāko ierīču izvēli un iespēju tās izmēģināt. Jaunatklātajā "Tele2" centrā uzstādīts arī Latvijā pirmais mobilo sakaru pašapkalpošanās stends, kurā var ērti veikt maksājumus un saņemt citus "Tele2" un "Zelta Zivtiņas" sniegtos mobilo sakaru pakalpojumus," stāstīja Škrabe.

Jaunā koncepta pirmais "Tele2" centrs Saldū atrodas tirdzniecības centrā "Rimi", Jelgavas ielā 1.

Sekojot jaunākajām tendencēm, "Tele2" centru konceptu šogad plānots ieviest vēl piecās vietās Rīgā un citās pilsētās, kopumā investējot 242 000 eiro.

Latvijā darbojas 37 "Tele2" centri 21 pilsētā, kuros "Tele2" vidēji mēnesī nodrošina servisu apmēram 420 000 esošo un topošo klientu.

"Tele2" centru koncepts ir radīts "Tele2 AB" grupas uzņēmumā Zviedrijā un vēlāk piemērots Latvijas tirgum. Koncepta ideja ir veidot "Tele2" centrus kā mobilo sakaru pakalpojumu konsultāciju centrus, kuru uzmanības centrā ir klients ar savām individuālajām vajadzībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)