Banner 980x90

Sākti būvdarbi reģionālā autoceļa posmā no Remtes līdz Brocēniem

Rīga, 25.apr., LETA. Brocēnu novadā sākti seguma atjaunošanas darbi uz autoceļa Kandava-Saldus posmā no Remtes līdz Brocēniem, aģentūru LETA informēja AS "Latvijas valsts ceļi" Komunikācijas daļā.

Būvdarbu teritorijā būs divi ar luksoforiem regulēti posmi un ātruma ierobežojums 70 un 50 kilometri stundā.

Būvdarbi paredz iesēdumu un bedru remontu un izlīdzinošās asfalta kārtas ieklāšanu. Posma Brocēnu galā tiks ieklāta arī virskārta, bet atlikušajā daļā veiks virsmas apstrādi. Tiks iztīrītas arī caurtekas un sakārtota ūdens novades sistēma.

Darbus veic SIA "Saldus ceļinieks" par 1,518 miljoniem eiro, ko sedz valsts budžets. Atbilstoši līgumam būvdarbiem atvēlētas 75 kalendārās dienas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)