Banner 980x90

Sākusies pieteikšanās izstādei "Ražots Saldus novadā"

Ventspils, 12.marts, LETA. Sākusies pieteikšanās izstādei "Ražots Saldus novadā", aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Saldus novada pašvaldība katru gadu aprīļa sākumā rīko izstādi "Ražots Saldus novadā", kurā aicināti piedalīties Saldus novada uzņēmēji, mājražotāji, amatnieki, biedrības un iestādes. Pasākumā novada uzņēmēji var dalīties ar savu pieredzi un sasniegumiem, kā arī gūt jaunus iespaidus un idejas, bet apmeklētājiem iespējams iepazīties ar preču un pakalpojumu piedāvājumu.

Bez ražotāju aktivitātēm un tirgošanās paredzēta arī izklaides programma, nodarbes izstādes mazākajiem apmeklētājiem, degustācijas, lielās Saldus novada medus kūkas baudīšana un Saldus novada uzņēmēju sarūpēto balvu izlozes.

Arī šogad dalība izstādē ir bez maksas, bet aprīkojums (galdi un stendi) ir jānodrošina pašiem dalībniekiem.

Izstāde norisināsies 14.aprīlī no plkst.9 līdz 15.

Dalībniekiem ir iespējams pieteikties līdz 26.martam, aizpildot pieteikuma anketu Saldus novada mājaslapā, kā arī Saldus Tūrisma informācijas centrā. Anketa elektroniskā formātā nosūtāma uz e-pasta adresi "maija.rjabova@saldus.lv" vai iesniedzama Saldus Tūrisma informācijas centrā.

Dalībnieku pieteikšanās var tikt pārtraukta pirms norādītā datuma, ja izstādes norises vietas platība būs pilnībā aizpildīta ar dalībnieku ekspozīcijām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)