Banner 980x90

Sākusies pieteikšanās Rozentāla ielas svētku tirgum

Publicitātes foto
Publicitātes foto
2016.gadā Saldus pilsētai aprit 160 gadi un slavenajam vecmeistaram Janim Rozentālam – 150. Tādēļ viens no nozīmīgākajiem svētku gada pasākumiem būs Rozentāla ielas svētki 13.augustā.

Kā pilsētas informācijas portālu Saldus24.lv informēja Saldus novada p/a "Saldus tūrisma informācijas, kultūras un sporta centrs" Maija Rjabova, sestdien, 13.augustā, no plkst.11.00 Saldū, Rozentāla ielā, norisināsies svētku tirgus, kurā aicināti piedalīties amatnieki, ēdinātāji un Latvijā ražotu produktu tirgotāji.

Pieteikties svētku tirgum var līdz 7.augustam. Pieteikumus, norādot tirgus vietas platību, preču klāstu un kontaktinformāciju, lūdzam sūtīt uz e-pastu:andra.kaulina-ostrovska@saldus.lv. Pieteikties var arī, zvanot pa tālruni 26482633vai 26848301. Tirgošanās ir bez maksas, bet aprīkojums (galdi, stendi, pagarinātāji) ir jānodrošina pašiem. Ja tiek tirgots alkohols, maksa tiek piemērota par vienu tirdzniecības vietu.

Sestdien, 13.augustā, visas dienas garumā paredzēti dažādas aktivitātes. Rozentāla ielas svētki ir mākslinieciski bohēmisks pasākums, kura laikā iespējams baudīt dažādu grupu un mākslinieku uzstāšanos, piedalīties mākslas darbu radīšanā, darboties radošajās darbnīcās, sastapties ar ielu māksliniekiem, piedalīties gleznu izsolē un Holi krāsu ballītē. Vakara tumšajā laikā – brīvdabas kino! Pasākums ir bez maksas.

Pasākuma programmu varat izlasīt šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)