Banner 980x90

Saldū norisināsies pasākums velobrauciena "Ieminies par iecietību" ietvaros

31.jūlijā plkst. 16.00 Saldū, Kalpaka laukumā notiks Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatnes (LSKJ) pasākums velobrauciena "Ieminies par iecietību" ietvaros. Pasākumā uzstāsies Saldus jaunie un talantīgie dziedātāji Elīna un Dzintars, kā arī Saldus Krievu kopienas ansamblis, džudo klubs "LIDO - Saldus" un citi dalībnieki. Būs iespēja piedalīties dažādās spēlēs un atrakcijās un iepazīties ar LSKJ aktivitātēm.

Velobrauciens "Ieminies par iecietību" notiek jau trešo gadu. Šogad velobrauciens notiks no 23. jūlija līdz 5. augustam. Velobrauciena laikā vismaz 300 dalībnieki no visas Latvijas apceļos 10 Latvijas pilsētas (Rēzekni, Jēkabpili, Cēsis, Valmieru, Jumpravu, Jūrmalu, Dobeli, Saldu, Talsus, Liepāju). Brauciens ilgs 14 dienas un būs, aptuveni, 900 km garš. Brauciena laikā Rēzeknē, Jēkabpilī, Cēsīs, Valmierā, Jumpravā, Jūrmalā (Kauguros), Dobelē, Saldū, Talsos, Liepājā tiks organizēti pasākumi un semināri par iecietību. Velobrauciena dalībnieki piestās šajās pilsētās, piedalīsies Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatnes nodaļu organizētos pasākumos un dosies tālāk. Ideju pasākumam ir radījuši jaunieši, kas vēlas, lai ikdienas dzīve mūsu Latvijā kļūtu pozitīvāka un uzlabotos attiecības starp līdzcilvēkiem. Mēs vēlamies veidot pozitīvu aktivitāti, kas aizrautu arī citus un liktu cilvēkiem aizdomāties par iecietīgu attiecību veidošanu vienam ar otru.

Dalībnieku pieteikšanās velobraucienam LSKJ mājas lapā www.lskj.lv, pa e-pastu: marta.gipsle@redcross.lv vai pa tālruni 37167336653.

Pasākumu Saldū atbalsta Saldus novada pašvaldības projektu fonds jauniešu mazo projektu atbalstam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)