Banner 980x90

Saldū notiks rokfestivāls "Saldus saule"

Ventspils, 19.jūl., LETA. Šīs nedēļas nogalē Saldū notiks mūziķa Ērika Ķiģeļa piemiņai veltītais rokfestivāls "Saldus saule", aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Festivāls sāksies 21.jūlijā plkst.18 ar motokluba "Black Bulldogs" un mūziķa Jāņa Bukuma priekšnesumu. Festivāla turpinājumā uzstāsies grupas "Rīgas modes", "Johnny Salamander", "Tumsa", "Colt", "Dzelzs vilks", "Musiqq" un "Ryga".

Paralēli centrālajai skatuvei jau no plkst.17 Kalnsētas parka pļavā notiks "Saldus saules" gadatirgus, kurā būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs - keramikas darbu veidošanā, šaušanā ar loku, izjādēs ar zirgu un pirts procedūrās. Festivāla apmeklētājiem būs iespēja apskatīt un izmēģināt Liepājā ražotas elektriskās ģitāras. Būs pieejami, nopērkami un pasūtāmi uz vietas gatavoti muzikāli suvenīri no cēlkokiem, dzintara un citiem materiāliem.

Šogad īpaša uzmanība tiks pievērsta festivāla vēsturei. Būs iespēja ielūkoties Saldus bibliotēkas sagatavotajos "Saldus saules" foto arhīvos. Jaņa Rozentāla Saldus vēstures un mākslas muzejs piedāvās iepazīties ar Ērika Ķiģeļa ekspozīciju. Savukārt Saldus mākslas skolas audzēkņi būs sagatavojuši savu redzējumu par "Saldus sauli".

Festivāla otrajā dienā, 22.jūlijā, no plkst.11 turpināsies gadatirgus un aktivitātes pļavā, bet plkst.12 notiks bērnu un jauniešu koncerts "Saldus saulīte".

No plkst.16 uzstāsies "Gain Fast", "Triana Park", "Astro'n'out", Fēlikss Ķiģelis, "Pērkons", "Virga un Buks", "Rusted Wheel", "Illa", "Linga", Ivo Fomins, "Pienvedēja piedzīvojumi" un DJ Ziggy. Notiks arī uguņošana.

Festivālā šogad darbosies labiekārtota VIP zona, savukārt netālu no festivāla Kalna ieejas būs izvietota VIP autostāvvieta. No piektdienas vakara būs atvērt telšu pilsētiņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)