Banner 980x90

Saldū notiks Saldumu svētki un minirallijs

Ventspils, 28.jūn., LETA. Sestdien, 1.jūlijā, Saldus Kalnsētas parkā tiks svinēti Saldumu svētki, bet sportisku norišu cienītājiem Saldus pilsētā un novadā būs iespēja just līdzi minirallija "Saldus 2017" dalībniekiem, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Kalnsētas parka estrādē plkst.11 notiks svētku atklāšana kopā ar "Kašera sapņu fabrikas komandu", bet plkst.12 uzstāsies grupa "The Radiators LV". Turpinājumā plkst.12.50 mazos skatītājus priecēs Liepājas cirka "Beztemata" izrāde "Saldumu elfu duets" un dažādi burvju triki. Svētku noslēgumā plkst.14 uzstāsies grupa "Carnival Youth".

Kalnsētas pļavā visa pasākuma laikā darbosies zinātkāres centra "Zinoo" tematiskās darbnīcas "Saldais konstruktors", "Ziedu darbnīca" un "Lietu otrā dzīve".

Dienas gaitā Saldumu svētku apmeklētāji varēs baudīt našķus degustāciju teltī, apmeklēt kādu no radošajām darbnīcām, kāpt klinšu sienā, šaut ar loku, doties izjādē ar zirgu un piedalīties citās aktivitātēs.

Sestdien Saldū un Zvārdes pagastā norisināsies minirallijs "Saldus 2017", kas vienlaikus būs Latvijas kausa izcīņas trešais posms. Rallija atklāšana un starts būs O.Kalpaka laukumā. Atklāšanas ceremonija notiks plkst.11.30, bet pirmā ekipāža startēs plkst.12. Rallija finiša ceremonija Saldus pilsētas centrā paredzēta pēc plkst.17, bet dalībnieku apbalvošana – pēc plkst.19.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)