Banner 980x90

Saldū par 3,89 miljoniem eiro pārbūvēs Lielo ielu

Ventspils, 14.jūn., LETA. Saldū par 3,89 miljoniem eiro pārbūvēs Lielo ielu, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Šonedēļ ar SIA "Saldus ceļinieks" parakstīts līgums par Lielās ielas pārbūvi posmā no Skrundas ielas līdz Dzirnavu ielas satiksmes mezglam Saldus pilsētā un Novadnieku pagastā. Lielajā ielā izbūvēs brauktuvi, gājēju ietves un veloceliņus, apakšzemes komunikācijas un ielas apgaismojumu.

Būvdarbus plānots sākt jūlijā un pabeigt 16 mēnešu laikā, neskaitot tehnoloģisko pārtraukumu.

Būvdarbi tiks realizēti Eiropas Savienības projektā "Uzņēmējdarbības vides attīstība Saldus pilsētas dienvidu daļā, pārbūvējot publisko infrastruktūru". Plānotās projekta kopējās izmaksas veido 3 891 377 eiro, no kuriem 1 769 000 eiro ir Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)