Banner 980x90

Saldū trim pāriem būs iespēja teikt "jāvārdu" gaisa balonā

Ventspils, 5.marts, LETA. Šovasar plānotā gaisa balonu festivāla laikā Saldū trim pāriem būs iespēja teikt "jāvārdu" gaisa balonā, aģentūru LETA informēja Saldus novada Dzimstarakstu nodaļas vadītāja Silvija Jakševica.

Dzimtsarakstu nodaļa aicina pieteikties pārus, kuri vēlas un ir gatavi 27. vai 28.jūlijā baudīt laulību ceremoniju gaisa balonā.

"Viņiem noteikti ir jābūt avantūristiem un tādiem, kuri nebaidās no augstuma," sacīja Jakševica. Pāriem, kuri vēlas izmantot iespēju teikt "jāvārdu" virs koku galotnēm, jārēķinās, ka iepriekš nevar paredzēt laikapstākļus - laulību ceremonija notiks tad, kad baloni varēs pacelties gaisā. Tas tikpat labi var notikt jebkurā laikā 27.jūlijā, vai nākamajā dienā, 28.jūlijā. "Iepriekšējos gadus festivāla laikā nav bijis tā, ka laikapstākļu dēļ baloni vispār nepaceļas gaisā. Dabai vienkārši ir pienākums šogad parūpēties par labvēlīgiem laikapstākļiem," ar smaidu piebilda Jakševica. Ja nu tomēr daba "izspēlētu" sliktu joku un gaisa balonu pacelšanu nāktos atcelt, tiek domāts arī par alternatīvu laulību ceremonijas norises vietu Saldus pilskalnā.

Paredzēts, ka pāri kopā ar laulību ceremonijas vadītājiem aptuveni vienlaikus pacelsies gaisā trīs atsevišķos gaisa balonos. Virs koku galotnēm viņi mīs gredzenus un saņems laulības apliecību.

Pieteikties laulību ceremonijai gaisa balonā, pirmkārt, aicināti pāri no Saldus novada. Kā informēja Jakševica, maksa par šādu iespēju tiek aprēķināta atbilstoši cenrādim par izbraukuma laulību ceremoniju. Vairāk informācijas par ceremonijas norisi pieejama Saldus novada Dzimtsarakstu nodaļā. Interesenti, kuri ir gatavi šādai laulību ceremonijai, aicināti iepriekš pieteikt savu vizīti dzimtsarakstu nodaļā, zvanot uz tālruņa numuriem 63807951 vai 25479813.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)