Banner 980x90

Saldus bibliotēka piedāvā bezmaksas apmācības informācijas meklēšanā

Saldus24.lv
Saldus24.lv

Mūsdienās internets piedāvā dažādas iespējas – izmantot brīvpieejas resursus, sociālo tīklu vietnes, organizāciju un uzņēmumu mājas lapas, datu bāzes.

Kā pilsētas informācijas portālu Saldus24.lv informēja Saldus novada pašvaldības pārstāvji, internets ir komunikācijas un informācijas nesējs, kas aptver plašu informācijas plūsmu. Kā neapmaldoties orientēties plašajā tīmekļa vidē, lai atrastu sev vajadzīgo? Gudri meklējot, var rast noderīgu – mācībām, sadzīvei un interesēm nepieciešamu informāciju.

Saldus bibliotēka aicina - nāc uz Saldus pilsētas bibliotēku: mēs izstāstīsim, parādīsim un ieteiksim! Bibliotēka aicina skolēnus, skolotājus, studentus, seniorus un citus interesentus, kam ir priekšzināšanas datoru lietošanā, izmantot bibliotēkas bezmaksas apmācības informācijas meklēšanā.

Pieteikšanās līdz 16.februārim pa tālruni 63824907; 26163684 (Ilma) vai 63824909 (Andra), e–pastu abonements@saldus.lv vai personīgi bibliotēkā. Apmācību saturs un laiks tiks piemērots mērķauditorijām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)