Banner 980x90

Saldus novada domes deputāts Drukovskis par labu līdzšinējam amatam noliek deputāta pilnvaras

Ventspils, 29.jūn., LETA. Jaunievēlētās Saldus novada domes deputāts Viktors Drukovskis (LZS) nolēmis nolikt deputāta pilnvaras, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Sproģe.

Drukovskis pašvaldībā bija vērsies ar iesniegumu par deputāta pilnvaru nolikšanu, jo izvēlējies turpināt pildīt Kursīšu pagasta pārvaldes vadītāja amata pienākumus, ko nav atļauts savienot ar deputāta darbību, skaidroja pašvaldības pārstāve. 28.jūnija ārkārtas sēdē deputāti lēmuši par Drukovska deputāta pilnvaru izbeigšanu pirms termiņa.

Atbilstoši vēlēšanu rezultātiem Drukovska vietā deputāta pienākumus varētu pildīt LZS saraksta kandidāts Raivis Zīrups.

Jau ziņots, ka vēlēšanās Saldus novadā LRA ieguvusi ieguvusi četras deputātu vietas, un tikpat deputātu mandātus saņēmusi arī LZS. Trīs deputāta mandātus saņēmusi LZP, bet divus - JKP. Pa vienai deputātu vietai ieguvušas partijas "Vienotība", LSDSP, VL-TB/LNNK un "KPV.LV".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)