Banner 980x90

Saldus pašvaldība pamatskolēniem nodrošinās brīvpusdienas par vienu eiro dienā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
No jaunā mācību gada visiem Saldus novada 5.-9.klašu skolēniem pašvaldība nodrošinās brīvpusdienas viena eiro apmērā dienā.

Kā aģentūrai LETA skaidroja Saldus novada pašvaldībā, līdz šim brīvpusdienas Saldus novadā saņēma pirmo četru klašu audzēkņi, kuriem tās apmaksā valsts, bet pašvaldība nolēmusi no šī gada 1.septembra ar vienu eiro dienā finansēt visu pašvaldības dibināto izglītības iestāžu 5.-9.klašu skolēnu pusdienas. Ja ēdināšanas izmaksas izglītības iestādē pārsniedz vienu eiro, tad starpību sedz bērna vecāki, paredz Saldus novada domes atbalstītais lēmums.

Visu skolēnu brīvpusdienu apmaksai no septembra līdz šī gada beigām pašvaldība budžetā paredzējusi 91 316 eiro. Šos izdevumus pašvaldība segs no budžeta ziedojumu un dāvinājumu daļas, kas paredzēta izglītības funkciju nodrošināšanai Saldus novadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)