Banner 980x90

Saldus pašvaldībai nodos valsts meža zemi kapsētas veidošanai

Saldus24.lv
Saldus24.lv

Valdība 8.decembrī atbalstīja Zemkopības ministrijas ierosinājumu par valsts meža zemes 15 hektāru apjomā nodošanu Saldus novada pašvaldības īpašumā kapsētas ierīkošanai.

Nekustamais īpašums "Veides meža kapi" šā gada 27.augustā reģistrēts zemesgrāmatā uz valsts vārda Zemkopības ministrijas personā.

Plānots, ka minētajā teritorijā tiks ierīkota kapsēta, kā arī veikti labiekārtošanas darbi un izveidota attiecīga infrastruktūra.

Kā norādīts Zemkopības ministrijas skaidrojumā, lai ierīkotu kapsētu, nepieciešama atmežošana, kas saskaņota ar Valsts meža dienestu, AS "Latvijas Valsts meži" un Valsts vides dienestu.

Tāpat norādīts, ka rīkojuma projektam nav ietekmes uz valsts budžetu, jo papildu līdzekļi no valsts budžeta nav nepieciešami. Saldus novada pašvaldība segs izdevumus, kas saistīti ar nekustamā īpašuma "Veides meža kapi" pārreģistrāciju uz novada pašvaldības vārda.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)